Remote Computer Manager

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
294 TOPLAM İNDİRME
3.32 MB DOSYA BOYUTU

Remote Computer Manager, uzak bilgisayar yönetimiyle ilgili basit işlemleri gerçekleştirebileceğiniz kullanışlı bir programdır.

Bir yerel ağ yönetim programı olan Remote Computer Manager'ın asıl amacı kullanıcıların ve ağ yöneticilerinin PC'ler arasında kurulan ağ bağlantılarını yönetmelerini, IP adreslerini görüntülemelerini ve birkaç uzak masaüstü aracına ulaşmalarını sağlamaktır.

Program aynı zamanda ağ yöneticilerinin ağ üzerinde yer alan bilgisayarları uzaktan kapatma, uzaktan başlatma ve uzaktan çalıştırma gibi fonksiyonları kullanmasına da olanak sağlar.

Yerel ağ üzerinde yer alan tüm bilgisayarları kontrol edebileceğiniz program, tüm bilgisayarlarla ilgili istatistiksel verilere ulaşmanıza da izin vermektedir.

Özellikle küçük işletmeler içerisinde tüm bilgisayarları tek bir yerden kontrol etmek için kullanılabilecek olan Remote Computer Manager oldukça başarılı bir ağ yönetim programıdır.

Kullanıcı arayüzü oldukça sade olan program, temel ağ bilgisine sahip olan her kullanıcı tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Remote Office Manager

    Remote Office Manager, aynı ağ üzerindeki birçok bilgisayarı tek bir bilgisayar üzerinden yönetmeye ve tüm bilgisayarların yürütülme işlemlerini tek bir bilgisayar üzerinden yapılmasını sağlayan bir program.
  • Remote Memory Info

    Remote Memory Info, uzak masaüstü bilgisayarları üzerindeki bellek kullanımını takip etmenize olanak veren ücretsiz bir yazılımdır.
  • Remote Device Explorer

    Uzak ağ bilgisayarlarının donanım bilgilerini en kolay yoldan görebilmek için bu programı kullanabilirsiniz.
  • Auto Shutdown Manager

    Ağ bilgisayarlarınızın güç yönetimini gelişmiş bir şekilde yapabilmek için Auto Shutdown Manager'ı kullanın.
  • Remote Desktop Manager

    Remote Desktop Manager, uzak bağlantıları (RDP, FTP, VNC, ICA, HTTP ...) ve sanal makineleri yönetebileceğiniz başarılı bir yazılımdır.
  • Network Manager

    Bilgisayarınızın ağ bağlantılarını kolayca izlemek ve takip etmek için bu ücretsiz uygulamayı indirebilirsiniz.
  • CopperLan Manager

    Müzik aletlerinizi bir ağ üzerinden bağlamak ve yönetimlerini sağlamak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir araç.
  • Remote Control PRO 1.4

    Remote Control PRO uzak ağ bilgisayarlarını görmek, kontrol etmek ve yönetmenize izin verir.