Remote Desktop Control 1.8

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
19,214 TOPLAM İNDİRME
1.31 MB DOSYA BOYUTU

Remote Desktop Control programını kullanarak uzak bilgisayarlara bağlantı kurabilir ve o bilgisayarlar üzerinden farklı işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Ofistesiniz ve evinizdeki bilgisayarınıza ulaşamıyorsunuz veya evdesiniz ve ofisinizdeki bilgisayarınıza ulaşmak istiyorsunuz. Remote Desktop Control programı ile tüm bunları gerçekleştirmek çok kolay.

Uzaktaki bilgisayar üzerinde yapılanları görebilirsiniz yani masaüstüne tam anlamıyla erişim sağlıyorsunuz. Bunun dışında uzak bilgisayar üzerinde siz de işlemlerinizi yapabilir bilgisayarı olduğunuz yerden yönetebilirsiniz. Üstelik son derece güvenli ve hızlı bir biçimde.

Bu konularda az bir bilginizin olması bu yazılımı kullanmanıza yetecektir. Bir başka deyişle, eğer daha önce bu tarz bir program kullandıysanız Remote Desktop Control'u kullanırken herhangi bir zorlukla karşılaşacağınızı düşünmüyorum. Çünkü programın arayüzü kullanıcıya yol göstererek işini kolaylaştırmakta. Hangi bilgiyi nereye yazmanız gerektiğini arayüz üzerinde görebilirsiniz.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Multi Screen Remote Desktop

    Multi Screen Remote Desktop (MSRD) aynı anda 9 bilgisayara erişerek görüntülemenizi ve yönetmenizi sağlayan fonksiyonel bir uzaktan yönetim aracı.
  • Supremo Remote Desktop

    Supremo Remote Desktop ile uzaktaki bilgisayar saniyeler içerisinde karşınızda.
  • Remote Desktop Manager

    Remote Desktop Manager, uzak bağlantıları (RDP, FTP, VNC, ICA, HTTP ...) ve sanal makineleri yönetebileceğiniz başarılı bir yazılımdır.
  • Remote Control PRO 1.4

    Remote Control PRO uzak ağ bilgisayarlarını görmek, kontrol etmek ve yönetmenize izin verir.
  • Remote Desktop Assistant

  • DameWare Mini Remote Control

    Bilgisayarınızın masaüstünü uzaktan çeşitli komutlarla yönetebileceğiniz, veri alışverişinde bulunabileceğiniz bir program.
  • Remote Mouse

    Remote Mouse ile bilgisayarınızı mobil cihazınızı kullanarak uzaktan kontrol edebilirsiniz
  • AirDroid Remote Support

    Ekran paylaşımı için en ideal programlardan biri olan AirDroid Remote Support birçok özellik ile birlikte gelmektedir.