Remote Device Explorer

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
225 TOPLAM İNDİRME
0.62 MB DOSYA BOYUTU

Uzak ağ bilgisayarlarının donanım bilgilerini en kolay yoldan görebilmek için bu programı kullanabilirsiniz.

Remote Device Explorer programı sayesinde özellikle ağ yöneticilerinin işleri oldukça kolaylaşacaktır. Hem amatör hem de profesyonel amaçlar için kullanılabilecek olan araç, kullanıcıların uzaktaki ağa bağlı olan bilgisayarların bilgilerini analiz edebilmelerini sağlıyor.

Kullanışlı bir arayüze sahip olan ve ücretsiz olarak sunulan program, ilgilendiğiniz bilgileri karşınıza koyuyor ve bunları cihazın donanım bilgi setine göre düzenliyor. Eğer çok karmaşık işlemler yapma ihtiyacı duymuyorsanız ancak sık sık ağınıza başka bilgisayarların bağlandığı bir durumdaysanız, kesinlikle işinizi görecektir.

Elbette uzak bilgisayarlarda admin yetkiniz olması gerektiğini unutmayın. Zira Windows'un donanım bilgilerine detaylı erişim için admin yetkisi gerekmektedir.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Remote Process Explorer

    Ağ üzerinden diğer uzak bilgisayarlarda gerçekleşen işlemleri kontrol etmek ve yönetmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • Remote Computer Manager

    Remote Computer Manager, uzak bilgisayar yönetimiyle ilgili basit işlemleri gerçekleştirebileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • Remote Memory Info

    Remote Memory Info, uzak masaüstü bilgisayarları üzerindeki bellek kullanımını takip etmenize olanak veren ücretsiz bir yazılımdır.
  • Http Explorer

    Bilgisayarınızdaki medya dosyalarını diğer cihazlar ve kişilerle paylaşabilmek için bu programı kullanın.
  • Remote Control PRO 1.4

    Remote Control PRO uzak ağ bilgisayarlarını görmek, kontrol etmek ve yönetmenize izin verir.
  • Unknown Device Identifier

    Bilgisayarınızdaki bulunamayan sürücüleri tespit etmek ve otomatik olarak yüklemek için ücretsiz olan Unknown Device Identifier'ı indirebilirsiniz.
  • Windows Device Recovery Tool

    Windows Device Recovery Tool, Windows Phone 8 ve üzeri tüm Lumia telefonlarla çalışan ücretsiz ve kullanımı basit bir yazılım kurtarma aracı.
  • Remote Office Manager

    Remote Office Manager, aynı ağ üzerindeki birçok bilgisayarı tek bir bilgisayar üzerinden yönetmeye ve tüm bilgisayarların yürütülme işlemlerini tek bir bilgisayar üzerinden yapılmasını sağlayan bir program.