Remote Mouse

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
2.8/5 ZİYARETÇİ
51,012 TOPLAM İNDİRME
0.66 MB DOSYA BOYUTU

Remote Mouse ile bilgisayarınızı mobil cihazınızı kullanarak uzaktan kontrol edebilirsiniz

Remote Mouse bilgisayarınızı iOS veya Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon veya tabletinizi kullanarak uzaktan kontrol etmenize yardımcı olan ücretsiz bir uzaktan kumanda yazılımıdır.

Remote Mouse temel olarak akıllı telefon veya tabletinizi bilgisayarınızı yönetmek için kullanabileceğiniz bir kablosuz mouse olarak kullanmanıza olanak sağlayan bir yazılım. Yazılım sayesinde arkanıza yaslanarak bilgisayarınızdan film seyrederken, müzik dinlerken veya dosya transfer ederken farenize uzanma ve yerinizden kalkarak rahatınızı bozma derdinden kurtuluyorsunuz.

  • Remote Mouse yazılımından yararlanabilmek için ilk olarak yazılımın mobil uygulamalarını bu bağlantıları kullanarak akıllı telefon veya tabletinize indirin:

  • İkinci adımda bahsetmekte olduğumuz yazılımın Windows istasyonunu bilgisayarınıza yükleyin
  • Üçüncü adımda ise akıllı telefon veya tabletinizi ve bilgisayarınızı aynı WiFi ağ üzerinden eşleştirin ve yazılımı kullanmaya başlayın

Can Erdil Şentürk

Remote Mouse

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,198 TOPLAM İNDİRME
4.4 MB DOSYA BOYUTU

Remote Mouse ile bilgisayarınızı Android cihazınızı kullanarak kontrol edebilirsiniz

Remote Mouse bilgisayarınızı Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletinizi kullanarak uzaktan kontrol etmenizi mümkün kılan ücretsiz bir uzaktan kumanda yazılımıdır.

Bilgisayarımızda film veya video izlerken, müzik dinlerken veya dosya transferi gerçekleştirirken arkamıza yaslanarak uzanabiliyoruz. Bu süreçlerde bilgisayarımızda ortaya çıkan ve ilgilenmemizi gerektiren bir durum rahatımızın bozulması anlamına gelebiliyor; çünkü bilgisayarımızın faresine uzanmak için yerimizden kalkmamız gerekebiliyor. İşte Remote Mouse sayesinde bilgisayarınızı kontrol edebileceğiniz bir kablosuz mouse sahibi oluyorsunuz ve yerinizden kalkmadan bilgisayarınızı idare edebiliyorsunuz.

Remote Mouse Android cihazınızın ekranındaki dokunmatik komutlarınızı algılayarak aynı WiFi ağı üzerinden bilgisayarınıza aktarıyor ve bilgisayarınızı bu şekilde uzaktan kumanda ediyor. Uygulama ayrıca sanal klavye desteğine de sahip.

Not: Remote Mouse ile bilgisayarınızı yönetebilmek için uygulamanın Windows veya Mac versiyonunu bilgisayarınıza yüklemeniz gerekmektedir. Uygulama ile bilgisayarınıza bağlantı kurmak için aynı WiFi ağı üzerinde olmanız gerekiyor.

Mac versiyonu:


Windows versiyonu:

Can Erdil Şentürk

Remote Mouse

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,646 TOPLAM İNDİRME
5.1 MB DOSYA BOYUTU

Remote Mouse ile bilgisayarınızı uzaktan kontrol edebilirsiniz

Remote Mouse eğer iOS işletim sistemine sahip iPhone veya iPad'inizi bilgisayarınızı uzaktan kontrol edebileceğiniz bir uzaktan kumanda gibi kullanmak isterseniz tavsiye edebileceğimiz kullanışlı bir uygulamadır.

Ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Remote Mouse Windows veya Mac bilgisayarınızı kontrol etmenizi mümkün kılıyor. Uygulama temelde iPhone veya iPad'inizi bir kablosuz mouse gibi kullanmanıza olanak sağlamakta. 

Özellikle evinizde arkanıza yaslanarak bilgisayarınızdan müzik dinlediğinizde, film seyrettiğinizde veya dosya transfer etttiğinizde farenize uzanmak yerinden kalkmanıza ve rahatınızı bozmanıza sebep olabiliyor. İşte bu tür durumlarda Remote Mouse kullanabilir ve iPhone veya iPad'inizin ekranını dokunmatik olarak çalışan kablosuz bir fareye dönüştürebilirsiniz. Uygulama sayesinde farenizi çalıştıracak bir yüzey bulamadığınızda, arkanıza yaslanarak uzandığınızda bilgisayarınızı kolayca kontrol edebilirsiniz.

Not: Remote Mouse ile bilgisayarınızı yönetebilmek için uygulamanın Windows veya Mac versiyonunu bilgisayarınıza yüklemeniz gerekmektedir. Uygulama ile bilgisayarınıza bağlantı kurmak için aynı WiFi ağı üzerinde olmanız gerekiyor.

Mac versiyonu:


Windows versiyonu:

Can Erdil Şentürk

Remote Mouse

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6,751 TOPLAM İNDİRME
1.07 MB DOSYA BOYUTU

Remote Mouse isimli bu programı kullanarak iOS işletim sistemine sahip olan mobil cihazınızı Mac bilgisayarınızda kullanabileceğiniz fareye veya klavyeye çevirebiliyorsunuz.

Kolay kullanım özellikleriyle dikkat çeken bu fonksiyonel program sayesinde iOS cihazınıza, Mac işletim sistemli bilgisayarınızda kullanmak üzere fare veya mouse özelliği kazandırabiliyorsunuz.

Sezgisel arayüzü sayesinde pratik bir şekilde kullanılan bu program ile, bilgisayarınızın bulunduğu odanın herhangi bir yerinden sadece iOS cihazınızı kullanarak bilgisayarınızı kontrol edebilirsiniz. Bu özellik ile, özellikle sunum yaparkem hem vakit kazanıyorsunuz hem de zamanı daha verimli bir şekilde kullanabiliyorsunuz.

Uygulamanın bazı özelliklerini listelemek gerekirse,

  • Kullanıcı dostu arayüz
  • Kablosuz kontrol imkanı
  • WiFi ve 3G desteği

Remote Mouse kullanabilmek için şu noktalara dikkat etmeniz gerekmektedir:

  • Remote Mouse yazılımından yararlanabilmek için ilk olarak yazılımın mobil uygulamalarını bu bağlantıları kullanarak akıllı telefon veya tabletinize indirin:

  • İkinci adımda bahsetmekte olduğumuz yazılımın Mac istasyonunu bilgisayarınıza yükleyin
  • Üçüncü adımda ise akıllı telefon veya tabletinizi ve bilgisayarınızı aynı WiFi ağ üzerinden eşleştirin ve yazılımı kullanmaya başlayın

Emircan Erdoğan

Remote Mouse

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
216 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Remote Mouse ile Windows Phone telefonunuzu fare olarak kullanabilir, bilgisayarınızı yönetebilirsiniz.

Remote Mouse, akıllı telefonlara fare fonksiyonu yükleyen başarılı uygulamalardan biri. Ücretsiz olarak gelen uygulamayı Windows Phone telefonunuza yükleyerek akıllı telefonunuzu fare olarak kullanabilir, fareye dokunmadan müzik dinleme, film izleme ve diğer işlemleri rahatlıkla yapabilirsiniz.

Remote Mouse ile farenizle yapabildiğiniz pek çok işlemi akıllı telefonunuzdan yapabiliyorsunuz. Favori uygulamalarınızı açabiliyor, webde gezinebiliyor, yazı yazabiliyor, hatta tek dokunuşla bilgisayarınızı kapatabiliyor – yeniden başlatabiliyor veya uykuya alabiliyorsunuz.

Remote Mouse’un giriş ekranı farenin sol, orta ve sağ tuşlarından oluşuyor. Fareyi yönlendirmek için büyük alanı kullanıyorsunuz. Farenin hassasiyeti oldukça iyi ancak memnun kalmazsanız ayarlar menüsünden değiştirme şansına sahipsiniz.

Uygulamanın en güzel yanı ise açtığınız tüm uygulamaları otomatik olarak kaydetmesi. O anda açmış olduğunuz tüm uygulamalar bir alanda toplanıyor ve fareyi kullanmak zorunda olmadan programlarınız arasında tek dokunuşla geçiş yapabiliyorsunuz.

Akıllı telefonunuzla bilgisayarınızı kontrol etme kolaylığı sunan Remote Mouse, her uzaktan yönetim uygulaması gibi bir sunucuya ihtiyaç duyuyor ve aynı kablosuz ağa bağlı olmadan çalışmıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Unified Remote

    Unified Remote, mobil cihazlarınız üzerinden bilgisayarlarınızı kontrol etmenize imkan sağlayan bir uygulamadır.
  • DameWare Mini Remote Control

    Bilgisayarınızın masaüstünü uzaktan çeşitli komutlarla yönetebileceğiniz, veri alışverişinde bulunabileceğiniz bir program.
  • Multi Screen Remote Desktop

    Multi Screen Remote Desktop (MSRD) aynı anda 9 bilgisayara erişerek görüntülemenizi ve yönetmenizi sağlayan fonksiyonel bir uzaktan yönetim aracı.
  • Atelier Web Remote Commander

    Bu program ile karşınızdaki bilgisayara tam erişim sağlayarak, o bilgisayardaki her türlü uygulamayı kullanabilmenize yardımcı olur.
  • Remote Password Recovery

    Uzaktan Şifre Kurtarma Programı, şifrenizi unuttuğunuz ya da kaybettiğiniz takdirde bulup kurtaran bir yazılımdır.
  • AirDroid Remote Support

    Ekran paylaşımı için en ideal programlardan biri olan AirDroid Remote Support birçok özellik ile birlikte gelmektedir.
  • Supremo Remote Desktop

    Supremo Remote Desktop ile uzaktaki bilgisayar saniyeler içerisinde karşınızda.
  • Remote Control PRO 1.4

    Remote Control PRO uzak ağ bilgisayarlarını görmek, kontrol etmek ve yönetmenize izin verir.