RemoteNetstat

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
449 TOPLAM İNDİRME
0.55 MB DOSYA BOYUTU

Uzaktaki bilgisayarlarınızı kontrol ederken, tüm ağ istatistiklerini görebilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.

RemoteNetstat uygulaması uzaktaki bağlandığınız bilgisayarların detaylı bilgilerini görebilmeniz için hazırlanmış ücretsiz bir program. Görmenize imkan tanıdığı bilgiler arasında IP, ICMP, TCP, UDP ve sunucu istatistikleri yer alıyor.

IP datagramları hakkında detayları gösterebilen program iletim durumunu, alınan datagramları, pasif bağlantıları, kurulamayan bağlantıları, mevcut bağlantıları, alınan segmentleri, kümülatif bağlantıları ve pek çok diğer detayı kolaylıkla size aktarabiliyor.

Aynı zamanda UDP datagramları ve hatalarını, bağlantıları dinlemeyi de başarabilen program neredeyse uzak bilgisayarlara dair tüm bağlantı bilgilerini sunuyor. Çalışırken uzaktaki bağlandığınız bilgisayarın admin yetkilerine sahip olmanızı şart koşan program kullanıcı dostu olan arayüzü de işinizi oldukça kolaylaştıracaktır.

Sadece tek bir sayfaya sahip olan program, uzaktaki istatistikleri getiren butonu kullandığınız anda hepsini bir liste içerisinde sunuyor ve dilerseniz bu listede belirenleri daha sonra herhangi bir yazı editörüne aktarabiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PingPlotter Freeware

    PingPlotter Freeware ile hafif ağ sorunlarınızı giderebilir, tanılayabilir ve ağ bağlantılarınızı izleyebilirsiniz.
  • PingPlotter Pro

    PingPlotter Pro ile hafif ağ sorunlarınızı giderebilir, tanılayabilir ve ağ bağlantılarınızı izleyebilirsiniz.
  • PingPlotter Standart

    PingPlotter Standart ile hafif ağ sorunlarınızı giderebilir, tanılayabilir ve ağ bağlantılarınızı izleyebilirsiniz.
  • NetAudit

    NetAudit, ağ yöneticilerinin kullandığı ping, whois ve traceroot gibi komutları bir araya getiren ağ yönetim programı.
  • NetShareMonitor

    NetShareMonitor, yerel ağ üzerinde paylaştığınız dosya ve klasörleri korumanız için geliştirilen ücretsiz bir ağ yazılımıdır.
  • Networx

    Networx, ağ bağlantınız üzerindeki dosya akışını ve hızını takip edebileceğiniz ücretsiz bir ağ bağlantısı uygulamasıdır.
  • BlueAuditor

    BlueAuditor, Bluetooth ağ güvenliğini görüntülemeye ve denetlemeye yarayan Bluetooth ağ güvenlik denetleyicisidir.
  • Colasoft Capsa Free

    Ağ trafiğinizi yönetirken sorunları kolayca tespit etmek ve çözüm bulmak için bu ağ yönetimi uygulamasını kullanabilirsiniz.