RemoveIT Pro

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35,196 TOPLAM İNDİRME
4.8 MB DOSYA BOYUTU

RemoveIT Pro, virüs, truva atı ve casus yazılım gibi kötü niyetli yazılımları tanıyarak bunları sizin adınıza etkisiz hale getirir.

RemoveIT Pro, bilgisayarınız için derin bir tarama yaparak sisteminize bulaşmış zararlı yazılım, virüs, truva atı vb. kötü niyetli yazılımları siler. Bu kötü niyetli yazılımları bulduğunda size ne yapması gerektiğini sorar. Karantinaya alabilir veya yazılımı tamamen bilgisayarınızından silebilirsiniz. Zararlı yazılımların verdiği hasarı giderebilmektedir. Sisteminizi en güvenli hale getirmek için özenle çalışır.

Virüs, truva atı (trojan), casus yazılım (spyware), kötü niyetli yazılım (malware), internet solucanları (worm), reklam amaçlı yazılım (adware) gibi zararlı bir çok yazılımı önceden tanır ve güvenliğiniz için gerekli olanı yapar.

RemoveIT Pro, gerçek zamanlı koruma programıdır. Program sahip olduğu veritabanıyla bir çalışır. Tarama ve temizlik işlemlerini bu veritabanına göre yapar. Yeni sürüm ile birlikte virüs veritabanı en son halini alarak genişletilmiştir. Program başlangıç dosyası, işlem yöneticisi ve hizmet yöneticisi gibi 3 aracı kullanır.

Behlül Göktepe

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spy Guardian Pro

    Spy Guardian Pro, bilgisayarınıza bulaşmış olan spyware (casus) programları tarayan ve bulduğunda da anında silen bir programdır.
  • Max Anti Spyware Pro

    Max Anti Spyware Pro özel bir spyware temizleyicisidir.
  • SpyWall Antispyware

    Casus yazılımları temizleyebileceğiniz ve web güvenliği sağlayabileceğiniz bir yazılım.
  • Webroot Spy Sweeper

    Bilgisayarınıza bulaşan veya girmeye çalışan casus yazılımları engellemek ve temizlemek istiyorsanız kullanabileceğiniz en iyi casus yazılım temizleme programlarından birisi de Spy Sweeper'dır.
  • Malwarebytes Anti-Rootkit

    Bilgisayarlarınızdaki casus yazılımları kaldırmak için kullanabileceğiniz bir program.
  • SpyCatcher 2007

    SpyCatcher Express internette dolaşırken sizi güvende tutar. Programı kullanan tüm kullanıcılar için casus yazılımlara karşı kesin bir casus koruması sağlar.
  • Riot Isolator

    Riot Isolator ile bilgisayarınızda bulunan casus yazılımların farkında varabiliyor ve daha güvenli bir ortam sağlayabiliyorsunuz.
  • SpyDLLRemover

    SpyDLLRemover adlı ücretsiz program ile bilgisayarınızda bulunan casus yazılımları ortadan kaldırabilirsiniz.