Retouch Pilot 1.10

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8,783 TOPLAM İNDİRME
2.18 MB DOSYA BOYUTU

Artık resimleriniz üzerindeki parazit görüntü oluşturan nesneleri bu programla kolayca kaldırabileceksiniz

       Retouch Pilot programıyla görüntü dosyalarınız üzerindeki çizgi, leke hatta resmin içinden geçen bir elektrik kablosunu bile kolayca resimden kaldırabileceksiniz. Üstelik program bünyesinde kullanıcıya örnek olması amacıyla video anlatım tarzında, programın görüntüler üzerinde nasıl kullanılabileceğini gösteren yedi adet resim düzenlemesi göstermektedir.

       Retouch Pilot programıyla düzenlenmiş örnek fotoğraf:

           

 Program, nostalji amacıyla resimlerini düzenlemek isteyen kullanıcıların gerek duyduğu bir düzenleme yazılımı olma niteliği taşımaktatır. Eski resimleriniz üzerindeki kırılmaları , lekeleri  hatta yüzdeki pürüzleri bile düzeltebileceksiniz.

 

Necmettin AVCI

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Exif Pilot

    Resim ve fotoğraflarınızda bulunan EXIF bilgilerini kolayca görmek ve değiştirmek için Exif Pilot programını kullanmayı unutmayın.
  • Wire Pilot Lite

    Fotoğraf ve resimlerinizde yer alan direk ve teller gibi rahatsız edici noktaları temizlemek için kullanılan ücretsiz bir araç.
  • MakeUp Pilot

    Resimlerinize kolaylıkla, direk ve hızlı bir şekilde makyaj yapmak istiyorsanız, teninizdeki küçük kusurları ortadan kaldırmak için MakeUp Pilot kozmetik kitiniz olarak yanınızda.
  • FireAlpaca

    Resim dosyalarınızla kolayca oynayabileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü.
  • Milton

    Milton resim programı ile resim çizmek farklı bir boyuta ulaşıyor!
  • Tinuous

    Tenuous sayesinde resim ve fotoğraflarınızın formatını kolayca diğer resim formatlarına dönüştürebilirsiniz.
  • XnView MP

    XnView MP, resim dosyalarınızı görüntüleyebileceğiniz ve resim dosyalarınız üzerinde düzenlemeler yapabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • Firegraphic

    Firegraphic resim dosyaları yöneticisi sayesinde resim dosyalarınızı organize edebilir, düzenleyebilir ve yazıcıdan çıkartabilirsiniz.