Reuters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
180 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Reuters, Dünya gündemini takip edebileceğiniz en iyi haber uygulamalarından biri.

Reuters, dünyanın önde gelen haber ajanslarından ve mobilin yanı sıra Windows 8.1 tablet ve bilgisayar kullanıcıları için özel uygulaması yer almakta. Yurt dışında olan biteni takip etmek için başvurduğunuz kaynaklardan birisi de Reuters ise resmi uygulamasını indirerek web tarayıcınızı açmadan popüler gazetenin sunduğu tüm içeriğe hızlıca göz atabilirsiniz.

Türkiye gündemi kadar yurt dışında da olan biteni takip eden biriyseniz en güvenilir yabancı haber ajansları arasında yer alan Reuters’ın Windows 8 uygulamasını tavsiye ederim. Son dakika haberleri, politika, iş, finans ve daha pek çok kategoride toparlanmış haberlerin yanında çok özel videolar, profesyonel kişiler tarafından çekilmiş eşsiz fotoğafları, köşe yazılarını, analizleri bünyesinde barındıran uygulamada haberler başlık olarak gösteriliyor. Böylelikle habere girmeden tek bakışta ne gelişmeler olmuş görebiliyorsunuz. Habere tıkladığınızda ise sizi son derece basit, sadece haber metninin yer aldığı bir sayfa karşılıyor. Haber sayfasında yazı tipini ve boyutunu dilediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Ancak burada sosyal ağlarda paylaşım için bir seçenek koyulmamış.

Haberleri çevrimdışı okuma imkanı da sunan Reuters Windows 8 uygulamasının arayüzü de son derece modern ve basit. Tüm haberler kategorilere ayrılmış. İlginizi çeken konularda yazılmış haberlere, dikkat çeken haberlere, slayt gösterilere, videolara rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz.

Reuters, Dünya gündemini takip edebileceğiniz haber kaynaklarından biri. Haberleri yurt dışı kaynaklardan da okumayı seviyorsanız indirip bir göz atmanızı öneririm.

Erkan Calp

Reuters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME
7.9 MB DOSYA BOYUTU

Reuters, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir gazete uygulamasıdır.

Reuters, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir haber uygulamasıdır. Bildiğiniz gibi Reuters dünyaca bilinen ve uluslararası haberler yapan bir gazete. Artık bu gazetenin de mobil uygulamaları var.

Eskiye dayanan tarihi ile köklü gazetelerden birisi olan Reuters da çağa ayak uydurdu. Resmi mobil uygulamaları daha henüz marketlere sürülmüş olan Reuters ile en son haberlere kolayca erişebiliyorsunuz.

Daha şimdiden 500 bine yakın indirilme sayısına erişmiş olan uygulama ile dünyadaki en son gelişmelerden haberdar olabiliyor, yurt içi ve yurt dışında neler olup bittiğine göz atabiliyor ve yeni gelişmeleri öğrenebiliyorsunuz.

Sadece dünyada olup biten siyasal ya da kültürel haberleri değil bunların analizleri ile ekonomik gelişmeleri ve bunların analizlerini de uygulama üzerinden görebiliyorsunuz. Yine dünyanın her yerinden market bilgilerini de bu uygulamada bulabiliyorsunuz.

Her gün onlarca yeni haber, köşe yazısı, makale, resim ve video ile bütün olup bitenleri cebinize getiren uygulamadaki konular yukarıda da belirttiğim gibi siyasetten kültüre geniş bir çerçevede bulunuyor diyebilirim.

Ayrıca uygulamanın arayüzü de gayet kullanıcı dostu ve şık. Bununla birlikte uygulamayı istediğiniz gibi kişiselleştirebiliyor ve kendinize özel bir izleme listesi oluşturabiliyorsunuz. Ayrıca çevrimiçi haberleri okuyabileceğiniz gibi onları kaydedip daha sonra çevrimdışıyken de okuma şansına sahipsiniz.

Kapsamlı bir haber uygulaması arıyorsanız Reuters'in resmi uygulamasını indirmenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Reuters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
14.3 MB DOSYA BOYUTU

Reuters, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir gazete uygulamasıdır.

Reuters, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir gazete uygulamasıdır. Haberleri yakından takip ediyorsanız ve gün be gün gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız Reuters'ın resmi uygulamasını kullanmalısınız.

Bildiğiniz gibi Reuters dünyanın en köklü ve popüler gazetelerinden birisi. Uluslararası haberler yapan bir gazete olan Reuters da çağa ayak uydurarak mobil uygulamalarını marketlerde kullanıcıların beğenisine sunmuş.

Reuters'in resmi mobil uygulaması en son gelişmelere çok hızlı ve kolay bir şekilde erişmenizi açamlıyor. Yurtiçi ve yurtdışında olup biten bütün haberlere tek bir dokunuşla ulaşıyor ve okuyabiliyorsunuz.

Uygulamanın içerisindeki haber kategorilerinin çeşitliliği politikadan kültürele, ekonomiden spora kadar geniş bir çapta diyebilirim. Ayrıca uygulama üzerinde sadece haberler değil makaleler, analizler, resimler ve videolar da bulunuyor.

Uygulama ile dünyada neler olup bittiğini öğrenmenin yanında dünyanın her yerinden sürekli olarak gelen ve güncel tutulan ekonomi ve market bilgileri ile de parasal yönetiminizi kolayca yapabiliyorsunuz.

Uygulama aynı zamanda kullanıcı dostu ve şık bir arayüze sahip. Bununla birlikte kişiselleştirme seçenekleri de sunuyor. Örneğin kendinize bir izleme listesi oluşturabiliyorsunuz. Ayrıca haberleri kaydedip daha sonra çevrimdışı iken okuyabiliyorsunuz.

Eğer siz de geniş kapsamlı bir haber uygulaması arıyorsanız Reuters'in resmi uygulamasını indirmenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turkcell Dergilik

    Turkcell Dergilik uygulamasında farklı kategoride onlarca ücretsiz dergi bulunuyor.
  • Euronews

    Euronews, Bing haber uygulamasına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir Windows 8 uygulaması.
  • Readit

    Readit, Windows platformundaki en iyi Reddit istemcisi.
  • Pocket

    Pocket ile yer imlerinizi buluta taşıyın.
  • Flipboard

    Flipboard, popüler kişiselleştirilebilir magazin dergisidir.
  • Freda

    Freda, Windows kullanıcılarına özel hazırlanmış e-kitap okuma uygulaması.
  • CNET

    CNET'in resmi Windows 8 uygulaması ile teknoloji dünyası parmaklarınızın ucunda.
  • TRT Haber

    TRT Haber ile Türkiye ve Dünya gündemini takip edebilir, ilginizi çeken konularda yazılmış haberlere anında ulaşabilirsiniz.