Revisu

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,496 TOPLAM İNDİRME

Hazırladığınız bir tasarım üzerinde takımınız ile beraber fikir yürütmek ve her bir kişinin yorumunu almanızı sağlayan web servisidir.

Takımınızla beraber hazırladığınız tasarım veya herhangi bir obje üzerinde ortak fikir yürütme servisidir. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz servis, size 2 çalışma dosyası ve 256mb dosya boyutu limiti koymakta. Ayrıca Google hesabınızla giriş yaptığınızda Google Drive ile senkronize çalışabilme imkanı vermektedir.

Web tarayıcınız üzerinden yaptığınız tasarımları resim formatıyla yüklemeniz yeterlidir. Her bir çalışma alanı 1 adet resim dosyasından oluşabildiği gibi klasör oluşturup çalışma dosyalarınızı birleştirebilirsiniz. Ekibinizle beraber aynı dosya üzerinde çalışabilir, çalışma alanında herhangi bir noktasına not bırakabilirsiniz. Bu sayede her takım elemanı fikirlerini çizim üzerinde işaretleyebilir ve sorunsuz şekilde diğer arkadaşlarına iletebilir.

Tuna Aras

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sqirlz Water Reflections

    Resimlerinize yağmur, kar, dalga efektleri verebileceğiniz, fotoğraflarınızın arkaplan'larına havuz ve daha birçok eklentiler yapabileceğiniz, ücretsiz resim düzenleyici.
  • Pixlr Editor

    Google Chrome üzerinden ulaşabileceğiniz çevrimiçi resim düzenleme editörüdür.
  • Screengrab!

    Firefox internet tarayıcısı kullanıcıları için hazırlanmış eklenti, girmiş olduğunuz internet sitelerinin ekran görüntülerini yakalayıp, kaydetmenize olanak tanıyor.
  • NextGEN Gallery

    WordPress sitelerinizde hazırladığınız içeriklerinize resim galerileri ekleyebilmenize imkan tanıyan bir resim galerisi eklentisidir.
  • Soliloquy

    WordPress sitelerinizdeki içeriklerinize resim galerileri ekleyerek daha zengin bir görünüm elde edebilirsiniz.
  • Quick Pinterest

    Eğer Pinterest servisini kullanıyorsanız siteye girmeden istediğiniz kategoriye resim göndermenizi sağlayan Quick Pinterest eklentisini deneyin.
  • We Heart It

    We Heart It, popüler resim paylaşım sitesi weheartit.com sitesi üzerine favori resimlerinizi kolayca ekleyebileceğiniz Google Chrome eklentisidir.
  • Cooliris

    Firefox internet tarayıcınıza kuracağınız bu eklenti ile popüler tüm resim ve video sitelerinden aradığınız içerikleri 3 boyutlu şık bir arayüz ile görüntüleyebileceksiniz.