Risky Road

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
112 TOPLAM İNDİRME

Risky Road, Ketchapp'ın Android platformuna çıkardığı ufak boyutlu, ücretsiz yarış oyunu.

Risky Road, basit görsellere sahip, ufak boyutlu, eğlence dozu yüksek vakit geçirmek için birebir mobil oyunlarla karşımıza çıkan popüle geliştirici Ketchapp’ın imzasını taşıyan yarış oyunu.

Android cihazlarımıza (telefonda da rahat oynanış sunuyor) ücretsiz indirip oynayabildiğimiz yarış oyununda yumurta taşıyan bir kamyoneti kontrol ediyoruz; daha sonra kontrol etmeye çalışıyoruz. Çukurlarla dolu yolda binbir türlü engel karşımıza çıkıyor. Engelleri aşmanın tek yolu gaza gelmemek.

Kamyonetimizi hızlandırmak, engelleri aşmak için ekranın herhangi bir noktasına dokunuyoruz. Tabii ki hassas davranmamız gerekiyor. Fazla dokunup gazı köklediğimizde araçla tehlikeli hareketlere imza atıyoruz ancak taşıdığımız yükü de atmış oluyoruz. Süre sınırı, benzinimizin bitme ihtimali, bitiş noktası da olmadığından temkinli gitme şansımız var.

Erkan Calp

Risky Road

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
58.4 MB DOSYA BOYUTU

Risky Road mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz yarış oyunudur

Risky Road basit ve bağımlılık yapıcı mobil oyunlar geliştirmekte usta olan Ketchapp tarafından geliştirilmiş, yine diğer Ketchapp oyunları gibi bağımlılık yapan bir yarış oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Risky Road'da sürüş yeteneklerimizi zorlu bir teste sokuyoruz. Oyunun zor olan yönü ise kontrolleri değil; çünkü Risky Road'da tek yapmanız gereken şey ekrana dokunarak aracınızı hızlandırmak. Tek dokunuşla oynayabildiğiniz oyunda temel amacınız kamyonetimizle sürekli yol alırken kasamızda taşıdığımız yumurtayı düşürmemek ve en uzun süre ilerlemek. Bu işi yaparken bir yandan da rampalardan uçuyor, akrobatik hareketler gerçekleştiriyor ve havada süzülüyoruz. Dikkat etmemiz gereken şey ise doğru bir şekilde yere inmek ve boşluklara düşmemek.

Risky Road'ın oynanışının bir platform oyunu ile 2 boyutlu bir yarış oyununun karışımı olduğu söylenebilir. Oyunda karşımıza tıpkı Mario'da olduğu gibi çukurlar ve çeşitli engeller çıkıyor. Bunun yanında dik rampalara tırmanabiliyor, bu rampalardan zıplayarak boşlukların üzerinden uçabiliyoruz.

Risky Road'da altın toplayarak yeni arabaların ve yumurta renklerinin kilitlerini açabilmemiz mümkün. Oyunun sade ve renkli grafikleri göze oldukça hoş görünüyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Off The Road APK

    Off The Road APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir off-road yarış simülatörü, simülasyon oyunu.
  • Off-Road Yarış

    Off-Road Yarış mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Off-road Drift Driver

    Off-road Drift Driver mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Smashy Road: Wanted

    Smashy Road mobil cihazların en keyifli yarış oyunlarından biridir
  • Wrecky Road: Canyon Carnage

    Wrecky Road: Canyon Carnage mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Road Drivers

    Road Drivers hoş grafiklere sahip olan bir mobil yarış oyunudur
  • Road Warriors

    Road Warriors, kuralların olmadığı, çılgın yarışçıların buluştuğu Android yarış oyunu.
  • Zombie Road Trip Trials

    Zombie Road Trip Trials oldukça eğlenceli bir aksiyon-yarış oyunudur