RMS (Reel Muhasebe Sistemi)

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4,034 TOPLAM İNDİRME
16.3 MB DOSYA BOYUTU

RMS kullanıcı dostu çok iyi bir muhasebe programıdır.

RMS kullanıcı dostu çok iyi bir muhasebe programıdır . Reel Muhasebe Sistemi . RMS ; Cari , stok , kasa , fatura , çek , senet , taksitli satış , kredi kartlı satış , kullanıcı işlemleri ve güçlü - dinamik raporlaması ile çok iyi bir muhasebe programıdır . Bedava ve demo versiyonlar . İlk giriş parolası, kullanıcı adı 'rms', şifresi 'rms' dir. rnrnÜç paket içermektedir. Standart, Light ve Entegre. Standart paket, cari-stok-kasa-fatura modüllerini içermektedir. Light paket, cari-stok-kasa-fatura-irsaliye-çek-senet modüllerini içermektedir. Entegre paket ise, cari-stok-kasa-fatura-irsaliye-çek-senet-banka-taksit-kullanıcı yetkilendirme modüllerini içermektedir. rnrnKullanıcı Adı: RMSrnŞifresi : RMSrnrnSitemizden daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.rnrnEmin Yazılım Çözümleri
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RMS (Reel Muhasebe Sistemi) 7.9.9

    RMS kullanıcı dostu çok iyi bir muhasebe programıdır.
  • BayRASH v6.0

    BayRASH v6.0 Tek düzen muhasebe sistemi 1. sınıf işletmelerin resmi muhasebe kayıtlarını kontrol altında tutmalarına yardımcı olabilecek bir üründür.
  • Alvetis Online Muhasebe 3.1

    Alvetis On-line Lojistik Destek Sistemi sayesinde müşterileriniz veya bayileriniz,bilgi kontrol merkezinizden yararlanarak sunmuş olduğunuz tüm mal ve hizmet bilgilerine zaman ve mekan farkı gözetmeksizin ulaşabilir,sipariş bırakabilir,siparişl
  • 1TÇ:Ticaret Yönetimi Genel Muhasebe

    1TÇ:Ticaret Yönetimi Genel Muhasebe adlı program ile ön muhasebe ve genel muhasebe işlemlerini kolaylıkla takip edebilirsiniz.
  • Aymet Ticari Muhasebe

    Aymet Ticari Muhasebe, firmanızın yada işletmenizin ticari muhasebe işlemlerini yapabileceğiniz kullanımı kolay ve hızlı bir muhasebe yazılımı.
  • Seyhan Ön Muhasebe

    Seyhan Ön Muhasebe ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir muhasebe yazılımıdır
  • Muhasebe Programı

    Muhasebe Programı, işletmenizin muhasebe işlemlerinin hepsini gerçekleştirebildiğiniz başarılı bir program.
  • Datha Muhasebe Programı

    Datha Muhasebe Programı sayesinde PC'nizi kullanarak tüm ön muhasebe işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.