Road Run 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Road Run 2 reflekslerinizi test eden bir mobil beceri oyunudur

Road Run 2 heyecan dolu anlar yaşamanıza ve bolca eğlenmenize yardımcı olacak bir mobil karşıdan karşıya geçme oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Road Run 2'de reflekslerinizi test edebileceğiniz bir maceraya atılıyorsunuz. Oyunumuzun konusu işlek yollardan karşıya geçmeye çalışan kahramanlar üzerine kurulu. Çok şeritli bu yollarda çılgın araba şöförleri, hızlı şekilde yol alan motorlu kuryeler ve uzun araçlar gibi öğelere dikkat ederek karşıya geçmemiz gerekiyor. Yanlış bir adım atarsak oyun sonlanmakta ve kahramanımızın piksel piksel pekmezi yola akmakta.

Road Run 2'de karşımıza çıkan engeller yoldaki araçlarla sınırlı değil. Yolların arasındaki yeşil alanlarda birbirine ateş eden askerlerin arasında kalabilir, tepemize inmeye hazır bekleyen kayaların altında kalabiliriz. Ayrıca suratımıza kapanan garaj kapıları gibi engellere de dikkat etmemiz gerekiyor. Bütün bu işleri yaparken bir yandan da yol üzerindeki altınları topluyoruz. Bu altınları yeni kahramanların kilidini açmak için kullanabilmekteyiz.

Road Run 2, Minecraft tarzı kuşbakışı olarak gördüğümüz piksel tabanlı grafiklere sahip.

Can Erdil Şentürk

Road Run 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
50.9 MB DOSYA BOYUTU

Road Run 2 basit ve eğlenceli bir mobil karşıdan karşıya geçme oyunudur

Road Run 2 basit kontrollere sahip olan; fakat yüksek puan yakalaması bir hayli zor olan bir mobil beceri oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir karşıdan karşıya geçme oyunu olan Road Run 2'de bizi reflekslerimizi sınayan bir oyun yapısı bekliyor. Oyun mantığı yoğun trafiğe sahip yollarda sürekli araçlar ilerlerken karşıdan karşıya geçmek üzerine kurulu. Hızlı bir şekilde geçen araçların ve motorların arasından yolun öteki tarafına ulaşarak puan kazanmaya çalışıyoruz. Kimi araç hızlı bir şekilde ilerlerken kimileri yavaş ilerliyor. Bu nedenle adımımızı atmadan önce iyi hesaplama yapmamız gerekiyor.

Road Run 2'de karşımıza çıkan tek engeller yoldaki araçlar değil. Bir yoldan karşıya geçtiğimizde bizi yeni sürprizler bekleyebiliyor. Yol kenarında yüzümüze kapanan garaj kapıları, arasında kalabildiğimiz silahlı çatışmalar, tepemize inen kayalar bize soğuk bir duş aldırabiliyor. Bütün bu engellerden ne kadar uzun süre kurtulabilirsek o kadar yüksek puan kazanabiliyoruz. Yol üzerindeki altınları toplayarak yeni kahramanların kilidini açabilmemiz mümkün.

Road Run 2, Minecraft'a benzeyen grafikleri, basit kontrolleri ve heyecan dolu oynanışıyla kolayca beğeninizi kazanabilecek bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dancing Road: Color Ball Run!

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Temple Castle Run 2

    Temple Castle Run 2 her ne kadar Temple Run'a benzese de birçok yönden puan kaybediyor ve başarısız bir taklitten öteye geçemiyor.
  • Temple Run 2

    Temple Run 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir sonsuz koşu oyunu.
  • Disney Crossy Road

    Disney Crossy Road mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunud
  • Impossible Road

    Impossible Road, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça zorlu bir beceri oyunudur.
  • Hardway - Endless Road Builder

    Hardway - Endless Road Builder mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Follow the Road

    Follow the Road, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Run Bird Run

    Run Bird Run, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bağımlılık yaratan bir beceri oyunu.