Rock Radio

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
211 TOPLAM İNDİRME
8.8 MB DOSYA BOYUTU

Rock Radio, en iyi rock müzik kanallarını kesintisiz ve ücretsiz olarak dinleyebileceğiniz popüler bir radyo uygulamasıdır.

Rock müzik severlerin buluşma noktası Rockradio’nun resmi Android uygulaması ile nerede olursanız olun en çılgın rock şarkıcılarının gözde parçalarını dinleyebilirsiniz. Her biri alanında uzman kişiler tarafından yönetilen 35’ten fazla en iyi rock müzik kanallarını bir arada bulabileceğiniz uygulama hem ücretsiz hem de reklamsız.

Classic, Hard, Metal, Modern ve daha onlarca rock tarzını içeren Rockradio uygulaması hem kablosuz hem de 3G bağlantı üzerinden dinleme imkanı tanıyor. Üstelik arabellek çubuğu üzerinden veri kullanımını da takip edebiliyorsunuz. Yeni ve eski rock parçalarını 7 / 24 yüksek kalitede dinleyebileceğiniz uygulama arka planda ve kilit ekranında çalma desteği de sunuyor. Dilediğiniz bir zamanda radyonun otomatik olarak kapanmasını sağlayabileceğiniz bir seçenek te mevcut.

80 ve 90’lar, Black Metal, Blues Rock, Classic Rock, Death Metal, Hard Rock, Heavy Metal, Metal, Nu-Metal, Hardcore, Rap Metal, Soft Rock, Thrash Metal, Rockradio uygulamasında dinleyebileceğiniz kanallardan sadece birkaçı.

Erkan Calp

Rock Radio

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
19.1 MB DOSYA BOYUTU

Rock Radio, rock müzik dinleyicilerine hitap eden oldukça popüler bir radyo uygulamasıdır.

Akıllı telefonunuzda müzik dinlemekten vazgeçemiyorsanız ve de sıkı bir rock müzik dinleyicisi iseniz Rockradio’nun iPhone ve iPad uygulamasını şiddetle öneririm. Classic Rock, Hardcore, Black Metal, Heavy Metal, Nu-Metal, Punk, Progressive Metal ve daha onlarca tarzın yanında eski parçalara özlem duyanlar için 60 – 80 ve 90’ların en iyileri 7 / 24 dinleyebilirsiniz.

Haftanın her günü – saati birbirinden çılgın rock müzisyenlerinin parçalarını çalan popüler radyo kanalı Rockradio’nun resmi uygulamasını telefon veya tabletinize yükleyerek, dilediğiniz yerde dilediğiniz zaman rock müzik coşkusunu yaşayabilirsiniz.

Güne sert başlamak, kafa dağıtmak isteyenler için 35’ten fazla kanalı bünyesinde barındıran uygulamanın arka planda çalma desteği sayesinde favori kanalınızı dinlerken internette gezinebilir, kilit ekranı desteği sayesinde de uygulamayı açmadan da kanallar arasında geçiş yapabilirsiniz.

Dünya genelinde rock müzik dinleyicilerinin beğenerek takip ettiği Rockradio’nun uygulaması da oldukça başarılı.

Erkan Calp

Rock Radio

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Rock Radio, en sert parçaları 7 / 24 ücretsiz olarak dinleyebileceğiniz bir radyo uygulamasıdır.

Rockradio, 40’a yakın en iyi rock kanalını ücretsiz olarak dinleyebileceğiniz bir uygulamadır. Rock müziğin efsane isimlerini dinleyebileceğiniz, favori kanallarınız için listeler hazırlayabileceğiniz, beğendiğiniz şarkıları sosyal mecralarda paylaşabileceğiniz uygulamada Rock ve Metal’in tüm çeşitlerini bulabilirsiniz.

Classic Rock’tan Hard Rock’a, Punk’tan Metal’e onlarca tarzın yanı sıra unutulmaz Rock şarkılarının çaldığı 80’ler ve 90’lara yer veren popüler Rock radyo kanalı Rockradio’nun Windows Phone uygulaması ile bir yandan sevdiğiniz rock şarkıcılarını dinlerken diğer yandan webde gezinebilir, belgelerinize göz atabilirsiniz. Zaman ayarlayıcı özelliğini kullanarak radyonun belirlediğiniz süre sonunda otomatik olarak kapanmasını sağlayabilirsiniz.

Rockradio Özellikleri:

  • 40’a yakın rock müzik kanalı
  • Kanal seçiminde zorlananlar için tarz listesi
  • Kanalları ana ekrana sabitleme
  • Arka planda çalma desteği
  • Kilit ekranından sesi kontrol etme, parça başlıklarını görüntüleme
  • Kanalları kaydetme
  • Kablosuz ve WiFi ağ için veri akış tercihlerini ayarlama
  • Kanalları Facebook, Twitter ve e-posta ile paylaşma
  • Veri tüketimini görebileceğiniz arabellek çubuğu
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dash Radio

    Dash Radio uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca ve en yüksek ses kalitesiyle internet radyolarını dinleyebiliyorsunuz.
  • Radio Val.Fm

    Radio Val.Fm, Android cihazlarınız üzerinde dilediğiniz şarkıyı dinleyerek istediklerinizi indirme imkanı sunan kullanışlı ve ücretsiz bir müzik uygulamasıdır.
  • BBC iPlayer Radio

    BBC iPlayer Radio, video ve ses içeriklerini tek bir yerde toplayan ve kullanıcıların istedikleri an ulaşmasını sağlayan yararlı ve etkileyici bir Android uygulamasıdır.
  • myTuner Radio

    myTuner Radio, radyo istasyonlarını ülke ve tür bazında filtreleyebilen popüler bir radyo dinleme uygulaması.
  • Live365 Radio

    Live365 Radio ile Android telefon veya tabletiniz üzerinde 7000'den fazla çevrimiçi radyo yayınını ücretsiz olarak dinleyin.
  • TuneIn Radio

    TuneIn Radio, elli binin üzerindeki radyo kanalı sayısıyla dünyanın en popüler Android radyo uygulamasıdır.
  • Radio Capital

    Radio Capital, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir radyo uygulamasıdır.
  • FRISKY Radio

    FRISKY Radio uygulaması ile Android cihazlarınızdan elektronik dans müziği radyosuna kolayca erişebiliyorsunuz.