Rohos Logon Key Free

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
489 TOPLAM İNDİRME
2.18 MB DOSYA BOYUTU

USB belleğinizi güvenlik anahtarına dönüştüren bu yazılım size maksimum güvenliği sağlıyor.

USB belleğiniz ile bilgisyarınızın güvenliğini yanınızda taşımak istiyorsanız Rohos Logon Key Free oldukça ilginç bir uygulama. USB Belleğini kapının anahtarı gibi kullanabildiğiniz bu yazılım sayesinde belirlemiş olduğunuz bir USB bellek olmadığı sürece bilgisayarınız çalışır durumda olamayacakı. Böylece sisteminizi davetsiz misafirlere karşı maksimum bir güvenlik seviyesinde koruyabiliyorsunuz.

Şifrelerle güvenlik sistemi oluştururken her daim başkalarından gizli ve saklı davranmanız gerekirken USB belleğinizi yanınızdan ayırmadığınız sürece bu yazılım sizi güvende tutacaktır. Kendi şifreleme sistemini kullanan USB bellek, sizin hiçbir kodu hatırlamadan geçiş yapmanızı sağlıyor.

Şifreli bir koruma sisteminde sizden gizli giriş yapanlar ve şifrenizi öğrenmiş olabilecek kullanıcılardan şüphelenme ihtimaliniz varken Rohos Logon Key Free ile böyle bir derdiniz kalmıyor. Windows için ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu yazılım 15 günlük bir deneme süresine sahip. Hizmeti beğenmeniz durumunda güvenliği sürdürmek için tam paketi satın almanız gerekiyor.

Alper Çetiner

Rohos Logon Key Free

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
160 TOPLAM İNDİRME
2.82 MB DOSYA BOYUTU

USB belleğinizi güvenlik anahtarına dönüştüren bu yazılım size maksimum güvenliği sağlıyor.

USB belleğiniz sayesinde PC güvenliğini her daim yanınızda taşıyabilme fikri size cazip geliyorsa Rohos Logon Key size oldukça sıradışı bir güveklik kalkanı sunuyor. Bu yazılımı yüklemenizle birlikte Mac cihazınızda USB belleğini bir anahtar olarak kullanabileceksiniz ve sisteminizi başka bir şekilde açmak mümkün olmayacak. Umumi yerlerde açık biraktığınız bir bilgisayarınız varsa ve davetsiz misafirlerden çekiniyorsanız yapmanız gereken tek şey USB belleği yuvadan çıkarmak ve yanınıza almak.

Şifrelerle bir güvenlik sistemi oluşturuyor olsanız da herhangi bir yerden bir ipucu elde eden insanlar sisteminize ve hesaplarınıza giriş yapabilecektir. Hatta size bunu farkettirmeden de gerçekleştirmeleri mümkün. Rohos Logon Key ile böyle bir durumun asla oluşmaması konusunda garantili bir hizmetten faydalanmış olacaksınız.

Şifreli bir koruma sistemi sayesinde bilgisayar girişinizi bloke eden yazılım USB belleğinizi takmanızla birlikte bu güvenlik bariyerini otomatik olarak çözüyor ve Mac cihazınızı kaldığı yerden kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Rohos Logon Free Mac için ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir yazılım, ancak 15 günlük bir deneme süresinden sonra hizmeti beğendiğinizde devam edebilmek için tam paketi satın almanız zorunlu kılınmış.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Logon Manager

    My Logon Manager, web sitelerine giriş yaparken formları çok daha pratik ve hızlı bir şekilde doldurmanıza olanak sağlayan bir yazılımdır.
  • Zip Key

    Zip Key v7.0.1180 zip şifrelerini kırma
  • Master Key

    Master Key kolay kullanımlı bir hesap ve şifre yöneticisidir.
  • F-Secure KEY

    F-Secure KEY ile şifrelerinizi güvenle saklayabilirsiniz
  • Asterisk Key

    Asterisk Key ile yıldız veya noktalı şekilde karşınıza gelen tüm şifreleri kolayca öğrenebilirsiniz.
  • Serial Key Generator

    Serial Key Generator, hazırlamış olduğunuz yazılımlar için ürün anahtarları hazırlayabileceğiniz başarılı bir programdır.
  • Silver Key

    Windows için Silver Key programı, önemli bir veriyi internet gibi pek güvenli olmayan yoldan göndermek için şifreli dosyalar oluşturan bir programdır.
  • Access Key v7.0

    Micrasoft Access'in şifrelerini çözebilen bir program.