RollerCoaster Tycoon 4 Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
688 TOPLAM İNDİRME

RollerCoaster Tycoon 4 Mobile, Atari tarafından ücretsiz olarak sunulan oldukça popüler bir lunapark yönetim oyunudur.

RollerCoaster Tycoon 4 Mobile, Atari tarafından geliştirilmiş popüler lunapark kurma ve işletme oyunun en son sürümüdür. Hayalinizdeki lunaparkı kurmanıza izin veren oyun hem telefon hem de akıllı telefonlar üzerinde ücretsiz olarak oynanabiliyor.

Lunapark yönetim oyunu denilince akla gelen isimlerden olan RollerCoaster Tycoon serisinin 4. oyununda kendi lunaparkımızı kuruyor, ziyaretçilerimizi eğlendirmeye çalışıyor, diğer çevrimiçi oyuncularla planlarımızı paylaşıyoruz. Hızlı trenlerin yanı sıra oteller, restoranlar, işletmeler, dekorasyonlar ile lunaparkımızı süsleyerek daha fazla ziyaretçinin gelmesi için uğraşıyoruz.

Stratejik planlama ve simülasyonun başarılı bir şekilde birleştirildiği oyunda hayalinizdeki lunaparkı oluşturmak ve ziyaretçi ile dolup taşmasını sağlamak için Android tablet ve telefonunuzda uzun süreler geçirmeniz gerekiyor. Yavaş ilerleyen bir oynanışa sahip oyunda kazancınızı, tren sayınızı, seviyenizi ve ziyaretçilerinizin mutluluk oranını üst çubuktan takip edebiliyorsunuz.

RollerCoaster Tycoon 4 Mobile Özellikleri:

  • Kendi coaster’ınızı oluşturun veya önceden tasarlanmış 20 coaster’ı kullanın.
  • Parkınızı restoran, işletme, otel, dekorasyon gibi farklı mekanlarla özelleştirin.
  • Mükemmel eğlence parkınızı oluşturarak ekonominizi büyütün.
  • Roller coaster planınızı arkadaşlarınızla paylaşın.
  • Yenilikçi roller coaster editörü ile coaster’ınızı dilediğiniz şekilde oluşturun.
  • Not: RollerCoaster Tycoon 4, aktif bir internet bağlantısı gerektirmektedir.
Erkan Calp

RollerCoaster Tycoon 4 Mobile

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
449 TOPLAM İNDİRME

RollerCoaster Tycoon 4, hayalinizdeki lunaparkı oluşturmaya çalıştığınız oldukça zevkli bir oyundur.

RollerCoaster Tycoon 4, hem iPhone hem de iPad'inizde oynayabileceğiniz bir lunapark kurma ve işletme oyunudur. Hayalinizdeki lunaparkı oluşturmanız içi ihtiyaç duyacağınız her şeyi sağlayan oyunda birbirinden hızlı lunapark trenleri inşa edecek, ziyaretçilerinizin eğlence dolu dakikalar geçirmesini sağlayacaksınız.

Atari'nin popüler Lunapark yönetimi oyunu RollerCoaster Tycoon serisinin 4. oyununda en iyi parkı oluşturmaya çalışacak, hızlı ve uzun lunapark trenleri inşa edecek, coaster planlarını arkadaşlarınızla paylaşabileceksiniz. Sadece hızlı tren inşa etmekle kalmayıp, lüks oteller, restoranlar, süslemeler ve gözde mekanlar kurarak insanların lunaparkınıza akın etmesini sağlayacaksınız.

Hayalinizdeki lunaparkı oluşturmak için saatlerinizi vereceğiniz oyunda amacınız lunaparkınızın mutlu insanlarla dolup taşmasını sağlamak. Bir lunaparkın olmazsa olmazı coaster'ların her parçasını ayrı ayrı satın alarak oldukça yüksek ve karmaşık coaster'lar oluşturabilir veya hazır tasarlanmış 20 coaster ile lunaparkınızı süsleyebilirsiniz. Ayrıca 50 farklı mekan ile ekonomize canlılık kazandırabilirsiniz.

RollerCoaster Tycoon 4, iOS tabanlı tüm cihazlarınızda akıcı bir şekilde oynayabileceğiniz harika bir lunapark yönetim oyunu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RollerCoaster Tycoon Classic

    RollerCoaster Tycoon Classic, Android cihazınızda oynayabileceğiniz en iyi lunapark işletme oyunu.
  • RollerCoaster Tycoon Touch

    RollerCoaster Tycoon Touch, Android platformunda ücretsiz oynanabilen en iyi lunapark oyunu.
  • Smartphone Tycoon 2 APK

    Smartphone Tycoon 2 APK, telefon yapma oyunu olarak geçiyor. Kendi şirketinizi kurup akıllı telefonlar tasarlıyor, pazar lideri olmak için çalışıyorsunuz.
  • Game Dev Tycoon APK

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz Game Dev Tycoon APK'da, kendi oyun şirketinizi kurun ve oyun piyasasında isminizi en üstlere taşıyın!
  • Idle Taxi Tycoon APK

    Idle Taxi Tycoon APK'da kendi taksi durağımızı yöneteceğiz.
  • Milk Farm Tycoon APK

    Mobil simülasyon oyunları arasına yeni katılan Milk Farm Tycoon APK ile süt imparatorluğu kurmaya çalışacağız.
  • Idle Mental Hospital Tycoon APK

    Ücretsiz olarak yayınlanan Idle Mental Hospital Tycoon APK'da deli hastanesini yönetmeye çalışacağız.
  • Junkyard Tycoon APK

    Junkyard Tycoon APK araba oyunları oynamayı sevenler için harika bir simülasyon oyunu. Hurda arabaları alıp sattığınız oyunda vakit hızla akıp gidecek.