RollerCoaster Tycoon Classic

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
342 TOPLAM İNDİRME

RollerCoaster Tycoon Classic, Android cihazınızda oynayabileceğiniz en iyi lunapark işletme oyunu.

RollerCoaster Tycoon Classic, kendi lunaparkınızı inşa edebileceğiniz, lunapark hız trenlerinden lunaparka ulaşımı her şeyi dilediğinizce oluşturabildiğiniz simülasyon türünde bir mobil oyun. Mobil platformda açık ara en iyi lunapark işletmeciliği oyunu olan RollerCoaster Tycoon serisinin yeni oyununda biraz daha detaya iniyoruz.

RollerCoaster Tycoon ve RollerCoaster Tycoon 2 oyunun en iyi özelliklerinin birleştirildiği yepyeni bir RollerCoaster deneyimi yaşatan RollerCoaster Tycoon Classic, tüm Android telefon ve tabletlerde akıcı oynanış sunuyor. Oldukça yüksek fiyatıyla dikkat çeken lunapark işletme oyununda amacımız kendi tasarladığımız lunaparkımıza eğlenmeyi seven insanların akın etmelerini sağlamak. Bunun başarmamız zor ve zaman alıyor ancak imkanlarımız kısıtlı olmadığından imkansız değil.

Bir yandan planladığımız lunaparkı gerçeğe dönüştürürken diğer yandan ziyaretçilerimizin mutluluğunu sağlamak için uğraş verdiğimiz oyunun beğenmediğim noktaları da oldu. Fazlasıyla detaylı bu oyunda Türkçe dil desteğinin olmaması üzdü. Ayrıca Wacky Worlds, Time Twister ve Toolkit ek paketleri oyunu satın aldığınızda yüklü gelmiyor. Ek paketleri satın almak zorunda değilsiniz; isteğe bağlı ancak yine de 20 TL’lik bir mobil oyunda bu paketler de ücretsiz gelmeliydi düşüncesindeyim.

Erkan Calp

RollerCoaster Tycoon Classic

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
422 MB DOSYA BOYUTU

RollerCoaster Tycoon Classic, iOS platformunda hem görsel hem de içerik yönünden en iyi lunapark işletme oyunu.

RollerCoaster Tycoon Classic, hayalimizdeki lunaparkı inşa etmemize izin veren, gerek görsel gerekse de içerik yönünden mobilde açık ara en iyi lunapark işletme oyunu. iOS platformunda da ücretli indirilmeye açılan oyunda sunulan neredeyse sınırsız imkan sayesinde lunaparkımızı dilediğimizce kurabiliyoruz. Lunapark hız trenlerinden tesislere her şey elimizin altında.

Detaylı görseller sunduğundan iPad’de en kötü iPhone Plus modelinde oynanması gerektiğini düşündüğüm RollerCoaster Tycoon Classic, oyunun geliştiricisi Atari’nin belirttiği üzere RollerCoaster Tycoon ve RollerCoaster Tycoon 2 oyunlarının en iyi özelliklerinin alınıp aktarıldığı, yepyeni bir RollerCoaster deneyimi sunan simülasyon türünde bir yapım olarak karşımızda. Seriyle tanışmamış olsanız dahi lunapark işletme oyunu arıyorsanız direk Classic ile başlamanızı öneririm.

Ayrıca satın alınabilen ek paketlerle birlikte gelen RollerCoaster Tycoon Classic’de lunaparkın temelini atıp geliştirmekten kalkındırmaya tüm işleri bizzat kendimiz üstleniyoruz. Bir yandan lunapark hız trenlerimizi tasarlarken diğer yandan lunaparkımızı nasıl geliştirip daha fazla ziyaretçi çekebileceğimizi düşünüyoruz. Tabii ki lunaparkın inşa edilmesi kolay olmuyor. Ziyaretçileri de sürekli mutlu etmemiz gerekiyor ki lunaparkımızın devamlılığını sağlayabilelim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RollerCoaster Tycoon Touch

    RollerCoaster Tycoon Touch, Android platformunda ücretsiz oynanabilen en iyi lunapark oyunu.
  • RollerCoaster Tycoon 4 Mobile

    RollerCoaster Tycoon 4 Mobile, Atari tarafından ücretsiz olarak sunulan oldukça popüler bir lunapark yönetim oyunudur.
  • Smartphone Tycoon 2 APK

    Smartphone Tycoon 2 APK, telefon yapma oyunu olarak geçiyor. Kendi şirketinizi kurup akıllı telefonlar tasarlıyor, pazar lideri olmak için çalışıyorsunuz.
  • Game Dev Tycoon APK

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz Game Dev Tycoon APK'da, kendi oyun şirketinizi kurun ve oyun piyasasında isminizi en üstlere taşıyın!
  • Idle Taxi Tycoon APK

    Idle Taxi Tycoon APK'da kendi taksi durağımızı yöneteceğiz.
  • Idle Mental Hospital Tycoon APK

    Ücretsiz olarak yayınlanan Idle Mental Hospital Tycoon APK'da deli hastanesini yönetmeye çalışacağız.
  • Milk Farm Tycoon APK

    Mobil simülasyon oyunları arasına yeni katılan Milk Farm Tycoon APK ile süt imparatorluğu kurmaya çalışacağız.
  • Junkyard Tycoon APK

    Junkyard Tycoon APK araba oyunları oynamayı sevenler için harika bir simülasyon oyunu. Hurda arabaları alıp sattığınız oyunda vakit hızla akıp gidecek.