RollerCoaster Tycoon Touch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
197 TOPLAM İNDİRME

RollerCoaster Tycoon Touch, Android platformunda ücretsiz oynanabilen en iyi lunapark oyunu.

RollerCoaster Tycoon Touch, kendi lunaparkınızı dilediğinizce kurmanıza izin veren ücretsiz bir mobil oyun ve seri haline gelmiş popüler bir yapım.

Android platformundaki en iyi lunapark işletme oyunu diyebilirim. Hayalinizdeki lunaparkı, lunaparkınızı süsleyecek tren ve eğlence yerlerini dilediğinizce tasarlama şansına sahipsiniz. Serinin yeni oyununda grafik kalitesinin tepe noktaya çıkartıldığı, üç boyutlu görünümün getirildiği, oynanış tarafında da daha kolay ve eğlenceli hale getirildiği göze çarpıyor. Ek olarak çizim yaparak ve parçaları birleştirerek kendi lunapark trenlerinizi üretip oyuna dahil edebiliyorsunuz. Her zaman olduğu gibi lunaparkınızın ziyaretçilerle dolup taşmasını sağlamak için gece gündüz demeden uğraşmanız gerekiyor.

RollerCoaster Tycoon Touch Özellikleri:

  • Kart paketlerini toplayarak eğlenceli, yaratıcı parklar oluşturun. Seviye atlayın, görevleri tamamlayın ve parkınız için farklı trenler, görevler, yerler açmak için yeni kartlar toplamak üzere kart mağazasına gidin.
  • Kullanıcı dostu arayüz sunan lunaparkı treni ve yol editörü ile farklı türde trenler, istasyonlar, yolları kolayca çizin.
  • 100’den fazla öğe (park dekorasyonları, restoranlar, mağazalar, yollar ve daha fazlası) ile hayalinizdeki lunaparkı şekillendirin, ziyaretçileriniz için daha çekici hale getirin.
  • Park yönetim panelinden parkınızın genel durumunu (dekorasyonlar, parkınızın değeri, ziyaretçilerinizin memnunluk seviyesi vs.) kolayca takip edin.
  • Lunaparkınızı arkadaşlarınızla paylaşın, canlı etkinliklerde buluşun.

Erkan Calp

RollerCoaster Tycoon Touch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
148 TOPLAM İNDİRME
415 MB DOSYA BOYUTU

RollerCoaster Tycoon Touch, kendi lunapark krallığınızı kurup özelleştirmenize izin veren bir mobil oyun.

RollerCoaster Tycoon Touch, oyunun geliştiricisi Atari’nin deyimiyle kendi lunapark krallığınızı kurup özelleştirebildiğiniz kaliteli görselli bir mobil oyun. iOS platformunda ücretsiz olarak indirilmeye açılan lunapark oyunları arasından özelleştirme seçenekleri, üç boyutlu grafikleri, kart sistemiyle ayrılıyor.

Dünya genelinde en çok oynanan lunapark işletme oyunu RollerCoaster Tycoon World’ün yapımcılarının imzasını taşıyan RollerCoaster Tycoon Touch’da dikkat çeken en büyük yenilik görsellerde. Artık lunaparkınızı üç boyutlu olarak görüyor, tasarlarken de daha çok keyif alıyorsunuz. Lunapark treni ve yol yapımına izin veren düzenleme ekranı detaylı olmasına karşın kolay kullanılabilecek şekilde tasarlanmış.

RollerCoaster Tycoon Touch’ı bir önceki oyundan ayıran diğer bir nokta da kart sistemi. Lunaparkınızı geliştirdikçe seviye atlıyorsunuz ve her seferinde farklı bir kart kullanıma açılıyor. Seviye atlamanın yanı sıra görevleri tamamlayarak ve kart mağazasına uğrayarak ta farklı lunapark trenleri, raylar, yerleri içeren kartları satın alabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RollerCoaster Tycoon Classic

    RollerCoaster Tycoon Classic, Android cihazınızda oynayabileceğiniz en iyi lunapark işletme oyunu.
  • RollerCoaster Tycoon 4 Mobile

    RollerCoaster Tycoon 4 Mobile, Atari tarafından ücretsiz olarak sunulan oldukça popüler bir lunapark yönetim oyunudur.
  • Smartphone Tycoon 2 APK

    Smartphone Tycoon 2 APK, telefon yapma oyunu olarak geçiyor. Kendi şirketinizi kurup akıllı telefonlar tasarlıyor, pazar lideri olmak için çalışıyorsunuz.
  • Game Dev Tycoon APK

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz Game Dev Tycoon APK'da, kendi oyun şirketinizi kurun ve oyun piyasasında isminizi en üstlere taşıyın!
  • Idle Taxi Tycoon APK

    Idle Taxi Tycoon APK'da kendi taksi durağımızı yöneteceğiz.
  • Milk Farm Tycoon APK

    Mobil simülasyon oyunları arasına yeni katılan Milk Farm Tycoon APK ile süt imparatorluğu kurmaya çalışacağız.
  • Idle Mental Hospital Tycoon APK

    Ücretsiz olarak yayınlanan Idle Mental Hospital Tycoon APK'da deli hastanesini yönetmeye çalışacağız.
  • Junkyard Tycoon APK

    Junkyard Tycoon APK araba oyunları oynamayı sevenler için harika bir simülasyon oyunu. Hurda arabaları alıp sattığınız oyunda vakit hızla akıp gidecek.