Route Z

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
286 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Route Z, tam donanımlı özel yapım aracınızla zombileri ezerek ilerlediğiniz aksiyon yüklü bir oyun.

Route Z, dünyayı saran zombilere karşı tek başımıza mücadele verdiğimiz aksiyon oyunları arasında. Hayatta kalmayı başaran tek kişi olarak hurda aracımıza biniyor ve zırhımızı, silahlarımızı kullanarak kana aç yürüyen ölüleri silip süpürüyoruz.

Hem mobil hem de masaüstünde kaliteli görselleri ve atmosferi yansıtan müzikleriyle dikkat çeken zombi oyununda silahlarla donatılmış özel yapım araçlara biniyoruz. Görevimiz dünyayı istila eden zombilerin kökünü kazımak.

Oyunda kurtulan tek kişi biz olduğumuzdan yolumuza sadece zombiler çıkıyor. Bu noktada gerek ezerek gerekse de aracın üzerine konumlandırılmış silahı kullanarak zombileri kolaylıkla öldürebileceğinizi düşünebilirsiniz ancak işiniz o kadar basit değil. Aracımızla ilerlerken yolumuza farklı noktalara dizilmiş set ve arabalar çıkabiliyor. Bunların yanı sıra hiç olmadık bir vakitte aracımızın benzini bitebiliyor. Neyse ki oyunun kontrolleri çok basit. Aracımız kendiliğinden yol alıyor; biz sadece yönü tayin ediyoruz. Silahımızı kullanırken özel olarak nişan almamız gerekmiyor. Zombinin olduğu yöne dokunduğumuzda silahımız otomatik ateş alıyor. Tabii ki bir bölümü baştan sona silahla bitirmek mümkün değil; mermimiz bir noktadan sonra tükeniyor ve ezerek yolumuza devam ediyoruz.

Oyun esnasında öldürdüğümüz zombi sayısı ve katettiğimiz mesafeye göre değişen puanımızı yeni bir araç satın almak, mevcut aracımızın silahını değiştirmek, depomuzu doldurmak ve zırhımız için harcayabiliyoruz.

Erkan Calp

Route Z

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
148 TOPLAM İNDİRME

Route Z bolca aksiyon içeren bir mobil zombi oyunudur.

Route Z eğer hem yarışmayı, hem de aksiyonu seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir zombi oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Route Z'de dünyanın kıyamete sürüklenmesine tanık oluyoruz. Dünya üzerinde ansızın patlak veren bir salgın hastalık nedeniyle insanlar topluca ölmüşlerdir. Fakat bu hastalık bu insanları sadece öldürmekle kalmamış, onları öldükten sonra dirilterek kana susamış canavarlara dönüştürmüştür. Hayatta kalan az sayıda insan ise bu nedenle insanlık soyunun tükenmesi tehlikesiyle yüzleşmiştir. Bu durumda yapabileceğimiz ilk şey güvenli bir sığınak bulmaktadır. Güvenli bir yere ulaşmak için ise silahlarla donatılmış aracımıza atlamamız gerekiyor ve zombiler tarafından istila edilmiş yollarda ilerlememiz gerekiyor.

Route Z'de aracımız sürekli ilerlerken karşımıza zombiler çıkıyor ve aracımıza asılarak bizi durdurmaya çalışıyorlar. Bunun yanında yol üzerinde devrilmiş araçlar, barikatlar ve çeşitli engeller de yer alıyor. Oyunda temel amacımız aracımız parçalanmadan en zuun mesafe yol almak. Reflekslerimizi test ederek engelleri geçiyoruz ve yol üzerindeki paraları topluyoruz. Ayrıca aracımıza eklediğimiz silahlarla zombilerden kolayca kurtulabiliyoruz. Zombiler güçlendikçe kazandığımız parayla silahlarımızı da güçlendirebiliyoruz. Oyunda 8 farklı araç yer alıyor. Bu araçları da kazanacağımız parayla açabilmemiz mümkün.

Route Z oldukça yüksek kaliteli grafikler sunuyor. Oyunu hem dokunmatik kontrolleri hem de hareket sensörünü kullanarak oynayablirsiniz. Bolca aksiyon içeren Route Z bpş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirebilmeniz için güzel bir seçim olabilir.

 

Can Erdil Şentürk

Route Z

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
195 TOPLAM İNDİRME

Zombi avlama oyunlarından keyif alanların mutlaka denemesi gereken Route Z'de acımasız zombilere karşı mücadele veriyoruz.

Route Z, iPhone ve iPad cihazlarınızda keyfini çıkarabileceğiniz ücretsiz bir zombi avlama oyunudur.

Oyunda kıyamet sonrası havası veren bir çevrede, arabamızla zombileri öldürmeye çalışıyoruz. Dünyanın zombiler tarafından istila edilişini konu alan pek çok oyun var fakat Route Z bu konuda farklı bir deneyim sunuyor. Oyunda başarılı olmak için tek bir hedefiniz var; mümkün olduğunca ileri gitmek! Sadece gaza basın ve yolunuzda sizi engellemek isteyen her şeyi yok edin.

Oyunda sürdüğümüz aracın kısıtlı yakıtı mevcut. Yolda giderken bunu da göz önüne almamız gerekiyor. Zombilere karşı mücadele ederken aracın zırhı da hayati öneme sahip. Neyse ki yol boyunca bunlardan yeteri kadar mevcut fakat toplamak zaman zaman sorun olabiliyor. Oyunda kullanabileceğimiz 5 farklı araç mevcut. Bu araçların hepsi güçlendirilebiliyor ve farklı özellikler ile donatılabiliyor. Araçlarınızı güçlendirmeyi unutursanız zombilere karşı zor anlar yaşama tehlikeniz var.

Etkileyici grafiklerin, heyecanlı oyun yapısının ve çok sayıda kişiselleştirme seçeneğinin görev yaptığı Route Z, zombi oyunlarından hoşlananların denemesi gereken bir oyun.

 

Emircan Erdoğan

Route Z

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Route Z, zırhlı aracınızla dünyayı saran zombileri temizlediğiniz aksiyon dozu yüksek bir Windows Phone oyunu.

Route Z, Windows Phone telefonumuzda hiçbir ücret ödemeden başladığımız bitirebildiğimiz zombi oyunları arasında. Göze hoş gelen animasyonlarla desteklenmiş detaylı görselleriyle dikkatimiz çeken zombi oyununda dünyayı istila eden yürüyen ölülerin kökünü kurutmak adına zırhlı aracımıza biniyoruz.

Platformdaki en iyi zombi yarış oyunu olduğunu düşündüğüm Route Z’de klasik olarak dünyayı zombiler sarıyor ve geride kalan tek kişi olan biz sürü halinde dolaşan bu insanımsı yaratıklarla başa çıkıyoruz.

Oyunda zombilerin sayısı oldukça fazla olduğundan rambo gibi silahımıza sarılarak ilerlemiyor; bizim için özel tasarlanmış zırh ve silahlarla donatılmış aracımızla yol alıyoruz. Yolumuza çıkan zombileri ister ezerek, istersek de aracımızın üstüne takılmış silahımızı kullanarak öldürebiliyoruz. Aracımıza takabildiğimiz 4 farklı silah bulunmakta ve garajdan farklı araçlar satın alabilmekteyiz. Tabii ki de hepsi ilk etapta açık değil; ilerledikçe elle kilitlerini kaldırıyoruz.

3 farklı mekanda zombi avına çıktığımız aksiyon yüklü oyunda bölüm bölüm ilerliyoruz. Her bölümde yapmamız gerekenler (şu kadar mesafe gitmelisiniz, aynı bölümü şu kadar oynamalısınız, şu kadar zombi öldürmelisiniz gibi) söyleniyor. Donanımlı araçla bölümleri geçmek basit gibi gözükse de aslında olay göründüğü gibi değil. Aracımız her ne kadar zırhlı ve silahlı olsa da silahımızı her daim kullanma lüksümüz yok ve zırhımız sadece zombilere işliyor. Yolumuza çıkan araba ve setleri aracımız aşamıyor.

Oyunun kontrol mekanizması tek kelimeyle çok basit. Aracımız otomatik olarak yol alıyor. Biz sadece ekranın sağ ve sol noktasına dokunarak yönü ayarlıyoruz. Silahımız da otomatik olarak ateş alıyor. Ancak dediğim gibi zırhın her koşulda işlememesi ve benzinin olmadık zamanda bitmesi işi zorlaştırıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World War Z: Aftermath

    Zombilerle dolu bir şehre ev sahipliği yapan World War Z: Aftermath, sürükleyici bir aksiyon deneyimi sunuyor.
  • Virus Z

    Virus Z, 3. şahıs kamera açısıyla oynanan bir aksiyon oyunudur
  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Valfaris

    Heavy Metal ile bezenmiş, bilim kurgu soslu bir aksiyon oyunu mu arıyorsunuz? Valfaris tam aradığınız o oyun olmaya aday.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu

    UNCHARTED Hırsızlar Mirası Koleksiyonu ile PlayStation markasının en hit oyunu artık Steam’de.