RSS Bandit

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10,849 TOPLAM İNDİRME
9.69 MB DOSYA BOYUTU

RSS servisi özelliğine sahip ve XML beslemeler bulunduran web sitelerindeki gelişmeleri anlık olarak hızlı bir şekilde takip edebilmenize olanak tanıyan tamamen ücretsiz bir RSS okuma programı.

RSS Bandit, RSS beslemeleri bulunduran web sitelerindeki gelişmeleri anlık olarak takip edebilmenize olanak tanıyan açık kaynak olarak geliştirilen, ücretsiz bir RSS okuma programıdır.

Tamamen kullanıcıya kolaylık sağlamak amacı ile geliştirilmiş olan bu programda verilerin ne zaman ne kadar sıklıkla yükleneceğini ve güncelleneceğini kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Şifreli beslemelere de destek sağlayan RSS Bandit HTTP koşullu GETs ve GZIP kodlaması kullanarak bant limitini de en az şekilde kullanıyor.

Klasörler arasında arama yapma, yorumlara bakma ve yorum ekleme gibi işlemleri sitelere girmeden direk okuyucu içinde gerçekleştirebiliyorsunuz. Entegre web araması, sekmeli pencereler gibi özelliklerin yanında güvenlik için de korunmasız tarayıcı özelliklerini (ActiveX vb.) kapatabiliyorsunuz.

İnternet kullanımında güncel bilgilere anlık ve hızlı erişim sağlamanıza yardımcı olan bu ücretsiz okuyucuyu kullanabilmeniz için sisteminizde .NET Framework kurulu olmalıdır.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • miniRSS

    RSS 2.0 Destekli RSS Haber Okuyucu
  • Feed Writer 1.2.2

    Feed Writer bir masaüstü bazlı RSS düzenleme yazılımıdır. Kolay kullanımı ile kendi RSS besleyicinizi yaratabilirsiniz.
  • RssReader

    RSS ve Atom haber beslemelerine en hızlı yoldan ulaşmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir RSS okuyucu.
  • FeedReader

    Feedreader, açık kaynak bir yazılım olup GNU/GPL lisansı ile dağıtılmakta olan RSS destekli sitelerden yeni bilgileri, o sitelere girmeye gerek kalmadan öğrenebileceğiniz RSS/Atom okuyucudur.
  • Newspiper

    Çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan RSS içeriğin tek bir platformda izlenebilmesini sağlıyor.
  • FeedRoller

    FeedRoller, masaüstü RSS okumak için tasarlanmış bir yazılımdır.
  • BlogBot

    RSS ve Atom bilgilerini artık outlook ile alabilir ve okuyabilirsiniz.
  • Miniflux

    Miniflux sade ve kullanışlı bir RSS okuyucusudur