Ruzzle

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
547 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Ruzzle, Facebook ve Twitter arkadaşlarınıza veyahut dünya genelinde oyunculara karşı oynayabileceğiniz ücretsiz, Türkçe kelime oyunu.

Ruzzle, mobilin yanında Windows tablet ve bilgisayarlarda oynanabilen kelime oyunlarından biri. 145 ülkede en iyi 10 kelime oyunundan biri olan, dünya genelinde 40 milyondan fazla oyuncusu bulunan kelime bulma oyununu tek başınıza oynayabildiğiniz gibi sosyal ağ arkadaşlarınızı davet etme şansına sahipsiniz.

Windows platformunda -birçok kelime oyunu gibi- ücretsiz deneme sürümü olarak karşımıza çıkan Ruzzle’ı bu kadar popüler kılan ise Türkçe olarak oynama seçeneği sunması, sosyal ağ entegrasyonu ve hem çevrimiçi hem de çevrimdışı oynanabilir olan farklı modlar sunması.

Hoş animasyonlar ve seslerle süslenen Ruzzle’da karşınıza Facebook arkadaşlarınızı, Twitter takipçilerinizi, dünya genelinde bir kelime avcısını veyahut Ruzzle arkadaşlarınızı alabiliyorsunuz. Kiminle oynarsanız oynayın tek bir kural geçerli: Toplam üç round oynuyorsunuz ve iki dakika süre boyunca olabildiğince fazla kelime bularak yüksek puanla kapatmaya çalışıyorsunuz. Her kelime oyununda olduğu gibi ne kadar fazla harften oluşan kelime bulursanız ve de ne kadar fazla puanlı harflerden kelime oluşturursanız puanınız o kadar katlanıyor.

Kelime oyunlarına yeni başlayanlar için alıştırma bölümü de sunan Ruzzle’da oyuncuların başarımlarını da görebiliyorsunuz. Kaç oyun kazanmış, kaçıncı sırada gibi detaylara istastistikler bölümünden ulaşabiliyorsunuz.

Hem çoklu oyuncu destekli hem de internet bağlantısı olmadan oynanabilen Türkçe ve de ücretsiz kelime oyunu arıyorsanız Ruzzle’ı kesinlikle indirin derim.

Erkan Calp

Ruzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,697 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Ruzzle, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde heyecanla oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir kelime oyunu uygulamasıdır.

Ruzzle, Android cihazlar için geliştirilen bir kelime bulma oyunudur. Eğer gazeteler üzerindeki bulmacaları çözmeyi seviyorsanız, Ruzzle tam size göre bir uygulamadır. En iyi 10 bulmaca oyunu arasında yer alan uygulama, 145 ülke üzerinde 30 milyondan fazla oyuncuya sahip.

Eğlenceli ve sorunsuz oynanışına sahip olduğu etkileyici grafikler de eklenince, milyonlarca kez indirilmeyi hak eden bir uygulama olduğunu söyleyebilirim. Hızlı bir şekilde oynamanız gereken oyunda yapmanız gereken şey ise rakibinizin bulduğu kelimeden daha fazla harf içeren bir kelime bulmak. Kelimeleri bulmak için ekrandaki harfler üzerinde parmağınızı sürüklemelisiniz. Oyunu isterseniz arkadaşlarınız ile isterseniz rastgele gelecek olan rakipler ile oynayabiliyorsunuz.

Her maç 3 yarışmadan oluşuyor ve bu 3 maçın sonunda en yüksek puana sahip olan yarışmacı oyunu kazanır. Ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz oyunu, belirli bir ücret karşılığı Premium yapabiliyorsunuz. Premium olduktan sonra, oyun istatistiklerinizi, derecelendirmeleri ve daha fazlasını görebilirsiniz. Bu yüzden Premium hesabı hem ekstra özellikler hem de reklamları kaldırmak için tercih edebilirsiniğz.

14 Farklı dilde oynanabilen oyunun desteklediği diller arasında Türkçe, İngilizce, Almanca, İspanyolca, Portekizce, Yunanca ve Rusça gibi yaygın kullanılan diller bulunmaktadır.

Kelime oyunlrını seviyorsanız, Ruzzle'ı Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Ruzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,078 TOPLAM İNDİRME
23.6 MB DOSYA BOYUTU

Çoklu oyuncu desteği sayesinde hiç sıkılmadan oynayacağınız eğlenceli bir kelime oyunu.

Kelim oyunlarından hoşlanır mısınız? Cevabınız evet ise bu oyunu denemenizi tavsiye ediyoruz. 30 milyondan fazla oyuncusu ve 145 ülkede en iyi 10 oyun arasında yer alan Ruzzle isimli bu oyunda ister arkadaşlarınıza ister tanımadığınız rakiplere meydan okuyabilirsiniz.

Eğlenceli ve hızlı ilerleyen oyun yapısıyla dikkat çeken oyunda amacınız iki dakika içerisinde en fazla kelimeyi bulan taraf olmak. Size verilen harfler arasından anlamlı kelimeler türetip rakibinizi geride bırakmaya çalıştığınız oyunda, kelimeleri parmaklarınızı ekranda sürükleyerek oluşturmaya çalışıyorsunuz. Ruzzle'da yer alan çeşitli animasyon ve ilginç seslerle oyundan aldığınız keyif bir üst seviyeye çıkmakta.

Oyundaki maçlar üç karşılaşma olarak yapılmakta. Üç karşılaşma boyunca en fazla skoru elde eden, kazanan taraf oluyor. Oyunu şu dillerde oynama seçeneğine sahipsiniz;

  • İngilizce
  • Almanca
  • Norveççe
  • Fransızca
  • İsveççe
  • İspanyolca
  • İtalyanca
  • Flemenkçe
  • Danca
Emircan Erdoğan

Ruzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Ruzzle, Windows Phone cihazınızda sosyal ağ arkadaşlarınızla veya dilediğiniz kişiyle oynayabileceğiniz Türkçe kelime oyunu.

Ruzzle, çevrimiçi oynanabilen kelime oyunları arasında ve yurt dışında olduğu kadar ülkemizde de hatrı sayılır oyuncusu bulunuyor. İster Türkçe olarak isterseniz de yabancı dilde oynayabildiğimiz oyunda amacımız her kelime oyununda olduğu gibi karşımızdaki kişiyi kelime bilgimizle ezmek.

Dünya genelinde 35 milyondan fazla oyuncusu bulunan ender kelime oyunlarından Ruzzle, Windows Phone platformunda da en iyiler arasında. Hem Türkçe olması hem de çoklu oyuncu desteği sunmasıyla öne çıkan oyunda karşımıza rastgele bir kişiyi alabildiğimiz gibi, Facebook arkadaşlarımızı, Twitter takipçilerimizi (bu seçenek oldukça hoşumuza gitti ki hiçbir kelime oyununda yok.) veyahut Ruzzle’da eklediğimiz kişileri diğer bir deyişle Ruzzle arkadaşlarımızı da alabiliyoruz. Bunlar dışında “önceki rakipler” seçeneği ile daha önce karşılaştığımız kişileri tek dokunuşla bulabiliyor ve tekrar oynamaya davet edebiliyoruz. Ayrıca oynanışı öğrenmek, ısınmak amacıyla alıştırma modunun da konulduğunu ve bu modun internet bağlantısı gerektirmediğini belirteyim.

Animasyon ve ses efektleriyle süslenen bulmaca oyununda karşınızdaki kişiyle toplam 3 round oynuyoruz ve 2 dakika süremiz var. Bu süre sonunda totalde en yüksek puanı elde eden oyunu kazanmış oluyor. Tabii ki oyunu yüksek puanla kapatmak için klasik en uzun kelimeleri bulmamız, en fazla puanı olan harfler üzerine oynamamız gerekiyor.

Hem çevrimiçi hem de çevrimdışı oynama seçeneği sunması, farklı modlar içermesi ve de en mühimi Türkçe olmasıyla Ruzzle, Windows Phone Mağazası’ndaki en iyi kelime bulma oyunlarından biri diyebilirim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pic Star

    Pic Star, Windows platformuna özel resimli kelime bulmaca oyunu ve ücretsiz.
  • Word Search

    Word Search, bulmaca eklerinde sunulan kelime arama oyunları Windows 8.1 üzeri cihazlara taşıyor ve de ücretsiz.
  • Shuffle

    Shuffle, tek başınıza yabancı kelime bilginizi test ederken eğlenebileceğiniz yapıda bir bulmaca oyunu.
  • Kelime Oyunu+

    Kelime Oyunu+'da en kısa sürede yanıtlanması gereken yüzlerce soru sizleri bekliyor.
  • Kelime Avı

    Kelime Avı, gazetelerin bulmaca eklerinde çözmeye alışkın olduğumuz basit ama eğlenceli bulmacalardan olan kelime bulma oyunudur.
  • Pic Combo

    Pic Combo, iki farklı görselden tek bir kelime bulmaya dayanan bir bulmaca oyunu ve Windows 8 platformunda da oldukça popüler.
  • 4 Pics 1 Word

    4 Pics 1 Word diğer adıyla 4 Resim 1 Kelime oyunu, dikkat ve kelime bilgisi gerektiren harika bir Windows 8 oyunu.
  • Wordament Snap Attack

    Wordament Snap Attack, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz gerçek zamanlı bir kelime bulma oyunudur.