Sailaway - The Sailing Simulator

x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
466 TOPLAM İNDİRME

Sailaway - The Sailing Simulator online altyapıya sahip bir simülasyon oyunudur

Sailaway - The Sailing Simulator eğer denizciliğe ilgi duyuyorsanız ve kendi teknenizin kaptanı olmak isterseniz size aradığınız eğlenceyi sunabilecek bir simülasyon oyunu.

Online altyapıya sahip olan bir yelkenli simülatörü olarak tanımlanabilecek Sailaway'de Pasifik Okyanusunu bir uçtan bir uca yelkenli teknesiyle geçemeye çalışan bir maceracının yerine geçiyoruz. Bu iş için okyanusun azgın dalgalarıyla ve acımasız hava şartlarıyla mücadele etmemiz gerekiyor. Yolculuğumuz sırasında tropik adaları keşfedebiliyor ve kafa dinleyerek stres atabiliyoruz.

Sailaway'n gerçekçi olabilmesi için geliştirici ekip oyunun ölçeğine önem vermiş. Oyunda yapacağınız yolculuk tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi aylar sürmekte. Ayrıca bu yolculuk sırasındaki hava şartları da gerçek hava raporlarından yararlanılarak oluşturuluyor.

Sailaway'deki hava şartları gibi dalgalar ve okyanus akıntıları da gerçekçi bir şekilde tasarlanmış. Oyunu öğrenme aşamasında kolay zorluk seviyelerini seçebiliyor ve sanal destek alabiliyorsunuz. Fakat yelkenlinizi yönetmekte ustalaştığınızda zorluk seviyesini yükseltebiliyor ve sanal desteği ortadan kaldırarak okyanus ve hava şartları ile sanal destek olmadan mücadele ediyorsunuz.

Sailaway'de oyuncular yalnız hissettiklerinde diğer Sailaway oyuncularıyla sohbet edebiliyor, diğer oyuncuları teknelerine davet edebiliyorlar ve onlardan yardım alabiliyorlar. Ayrıca oyun içinde yelkenli yarışları düzenlenebiliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Off-Road Truck Simulator

    The Off-Road Truck Simulator, yarış parkurları ve gerçekçi mekanikleri ile birlikte, oyunculara iyi bir simülasyon deneyimi yaşatıyor.
  • Euro Truck Simulator 2 - Road to the Black Sea

    Euro Truck Simulator 2 (ETS 2) Türkiye haritası Road to Black Sea indir diyerek, Karadeniz yollarına çıkabilirsiniz.
  • Firefighting Simulator

    Fire fighting simulator PC için itfaiye simülatörü. Türkçe İtfaiye simülasyon oyunu Firefighting Simulator Steam'de.
  • PowerWash Simulator

    Basınçlı su ile çeşitli ortamları temizlediğimiz bu simülasyon oyununda siz de sakinleşebilirsiniz. Hemen PowerWash Simulator indirin ve gevşemeye başlayın.
  • Ranch Simulator

    Ranch Simulator PC, tek oyunculu veya Co-Op halinde 4 kişiye kadar beraber oynayabileceğiniz bir çiftlik simülasyon oyunudur.
  • Microsoft Flight Simulator X

    Microsoft Flight Simulator X, bilgisayarda oynayabileceğiniz en gerçekçi uçuş simülatörü, simülasyon oyunu.
  • Beach Club Simulator 2024

    Beach Club Simulator 2024, kendi plajınızı oluşturabileceğiniz bir simülasyon oyunudur. Plajınızı temizleyin, dizayn edin ve müşterilerine açın!
  • Surgeon Simulator 2

    Surgeon Simulator 2 İndir: PC'deki en iyi ameliyat simülasyon oyunu