Samurai vs Zombies Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,879 TOPLAM İNDİRME
281 MB DOSYA BOYUTU

Samurai vs Zombies Defense hoş grafiklere sahip bir Windows 8 oyunudur

Samurai vs Zombies Defense kendi köyünü korumaya çalışan bir samuray ile insan eti peşinde koşan zombilerin hikayelerini konu alan, Windows 8 ve üst versiyonu işletim sistemlerine sahip bilgisayarlarda ücretsiz olarak oynanabilen bir aksiyon oyunudur.

Mobil versiyonu büyük başarı yakalayan oyunun Windows 8'e uyarlanmış hali aynı eğlenceyi oyun severlere sunmakta. Oyunda köyüne saldıran zombilere karşı kendisini savunan kahraman bir samurayı veya çirkin zombileri seçerek oyunu farklı şekillerde oynayabiliyoruz. Samurayımızla köyümüzü savunurken arkadaşlarımızı yardıma çağırabilmekteyiz ve özel savunma sistemleri kullanabilmekteyiz. Stratejik bir öneme sahip olan savunma mnekanizmaları oyunun gidişatını değiştirebiliyor.

Oyunda samurayımız zor durumlarda savaşçılardan, okçulardan ve hatta çiftçilerden destek alabiliyor. Samurayımızın yeteneklerini oyunda ilerledikçe geliştirebiliyor, yeni özel güçleri kullanıma açabiliyoruz. Ayrıca oyunda yer verilen mini-oyunlar Samurai vs Zombies Defense'nin verdiği eğlenceyi arttırıyor.

Samurai vs Zombies Defense göze hoş görünen grafikleri ve düşük konfigürasyonlu sistemlerde bile kolayca çalışabilmesi nedeniyle tercih edilebilecek eğlenceli bir oyun.

Can Erdil Şentürk

Samurai vs Zombies Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10,838 TOPLAM İNDİRME
221 MB DOSYA BOYUTU

Kahraman bir Samurai olarak, köyünüzü zombi istilasına karşı koruyun. Oyun sayesinde oldukça keyifli vakit geçirebilir, oyun yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Bir Samurai olarak köyünüzü zombi saldırısına karşı koruyun. Müttefiklerinizi toplayın ve zombilere karşı gücünüzü arttırın.

Savaşçılardan, okçulardan hatta çiftçilerden yardım alarak zombilere karşı müttefik toplayın.

İlerledikçe Samurai'ın güçlerini silahlarını ve sihir yetenekleri arttırın. İlk başlarda kolay başlayan oyunda ilerledikçe zorluk seviyesi de artıyor ve Samurai'ınızı mutlaka güçlendirmeniz, güçlü bir müttefik kurmanız gerekiyor.

Uygulamayı Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilir eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Doğuşcan Yağınlı

Samurai vs Zombies Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
277 MB DOSYA BOYUTU

Samurai vs Zombies Defense, samuray ve zombi tarafında bulunabileceğiniz bir strateji oyunu.

Samurai vs Zombies Defense, adından da anlayacağınız samurayın kana susamış zombilere karşı verdiği mücadeleyi konu alan bir oyun ve hem iPhone hem de iPad’de oynanabiliyor.

Seri haline gelmiş popüler iOS oyunları arasında yer alan Samurai vs Zombies Defense oyununda kahraman bir samuray yerine geçiyor ve köyümüze akın eden zombi ordusuna karşı savunma yapıyoruz. Her ne kadar kahraman sıfatımız olsa da köyü tek başımıza korumaya çalışmıyoruz. Zombi saldırılarını durdurmak, azaltmak için kullanabileceğimiz çok sayıda yardımcımız mevcut. Çiftçiler, savaşçılar ve okcular yardımcı birliklerden sadece birkaçı. Samurayla zombilere karşı durmak size eğlenceli gelmediyse kötü tarafa yani zombilerin yerine geçme şansına da sahipsiniz.

Farklı karakterlerle oynamamıza imkanı tanıyan mini oyunlar içeren samuray zombi savunma oyununda başarı sağlamak için kafamızdaki stratejiyi uygulamak yeterli oluyor. Aynı zamanda silahlarımızı yenilememiz, daha güçlü savunma birlikleri kurmamız, karakterlerin sihirli güçlerini harekete geçirmemiz gerekiyor.

Strateji ve savaş öğelerini harmanlayarak kaliteli görseller ve ses efektleri sunan Samurai vs Zombies Defense, ücretsiz olarak indirilmeye sunulmuş. Ancak oyun içerisinde gerçek para ile satın alınabilen öğeler mevcut. Bu yüzden oyuna başlamadan oyun içi satın alımları kapatmanızı öneririm.

Samurai vs Zombies Defense Özellikleri:

  • Samuray ve zombi tarafında bulunma
  • Zombi ordusunu durduracak çok sayıda savunma binası
  • Çiftçi, okçu, savaşçılarla birlikte mücadele etme
  • Gizlenmiş nesneleri bularak özel karakterlerle oynama
  • Samuray için yükseltme seçeneği
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Plants vs. Zombies

    Dünyayı ele geçirmeye evinizin bahçesinden başlamak isteyen zombilere karşı tek savunma silahınız bahçenizde yetiştireceğiniz bitkiler olacak.
  • Plants vs Zombies

    Chrome Web tarayıcınızla zombilere karşı mücadele verin.
  • Samurai Shodown 2

    Samurai Shodown 2 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz klasik bir dövüş oyunudur
  • Samurai Shodown 5 Special

    Samurai Shodown 5 Special klasik bir atari oyunudur
  • Zombies Monsters Robots

    Zombies Monsters Robots sınırsız aksiyon barındıran bir online TPS oyunudur
  • Yet Another Zombie Defense HD

    Yet Another Zombie Defense HD bolca aksiyon içeren bir zombi oyunudur
  • Pixel Zombies

    Pixel Zombies, gece - gündüz dolaşan zombileri temizlemeye çalıştığınız eğlenceli bir oyun.
  • Rage Against The Zombies

    Rage Against The Zombies bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur