Sanda Personel Takip Programı

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2.4/5 ZİYARETÇİ
13,730 TOPLAM İNDİRME
18.9 MB DOSYA BOYUTU

Personel bilgilerinizi kayıt altına alabileceğiniz bir otomasyon

Sanda Personel Takip Programı, firmanızın çalışanlarını kontrol edebilmek için tercih edebileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır. Ücretsiz olmasına rağmen güçlü özellikleriyle karşımıza çıkan yazılımda personellerinizin her türlü bilgisini güven içerisinde saklayabiliyorsunuz.

Personellerinizin ödemelerini, izinlerini, avanslarını ve kişisel bilgilerini kayıt altında tutabileceğiniz bir yazılım olan Sanda Personel Takip Programı, kolay ve anlaşılır arayüzüyle karşımıza çıkıyor. Kullanıcı dostu menüleri ve kullanıcı yetkilendirme sistemiyle dikkat çeken program ile pek çok işinizi kolayca halledebiliyorsunuz. Her şirketin bilgisayarında olması gereken türde bir yazılım olan Sanda Personel Takip Programı, farklı şubelere de destek veriyor. Entegre bir şekilde tüm şubelerinize kurabileceğiniz program tamamen ücretsiz. Mobil takip sistemine de destek sunan yazılımada ürünlerinizin stok durumunu da tutabiliyorsunuz. Gelişmiş bir filtreleme sistemiyle de dikkat çeken Sanda Personel Takip Programı'nı mutlaka denemelisiniz. Personel giriş çıkış işlemlerine kadar pek çok işinizi halledebileceğiniz bu programı kaçırmayın.

Sanda Personel Takip Programı'nı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • K.Pdks

    K.Pdks Programı, Personel Giriş-Çıkışlarının Takibinden , Bordro Programlarına Aktarımına Kadar Tüm İşlemleri Kapsayan Bir Otomasyon Sistemidir
  • Hursoft Odalar Birliği Programı

    Hursoft Odalar Birliği Programı kullanımı kolay pratik ve etkin.
  • AGSoft Personel Bordro Takip Programı

    AGSoft Personel Bordro Takip Programı, işletmelerin personel ve bordro işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla hazırlanmış
  • Ebos Dershane Otomasyon Programı 4.9

    Dershane Otomosyon Sistemi
  • Scheduler

    Bilgisayarınızın otomatik olarak programları açabilmesi ve zamanlamaya uyması için bu ücretsiz programı indirin.
  • BarCode Reader

    Elinizdeki barkodları bilgisayarınızdan kolayca okutabilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • Girder

    Bilgisayarınızdaki medya programlarını ve daha birçok programı koltuğunuza yaslanıp bir kumanda aracılığı ile yönetmek istiyorsanız Girder programı ile bunu mümkün kılabilirsiniz.
  • Playstation Cafe Yönetim Programı

    Playstation Cafe Yönetim Programı ile tüm masalarınızın kaydını tutabilir, detaylı raporlarla gelir hesaplayabilirsiniz.