SB Cleaner Free Edition

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
988 TOPLAM İNDİRME
3.2 MB DOSYA BOYUTU

SB Cleaner Free Edition sisteminizi güvenli bir şekilde temizlemeniz ve korumanız için tasarlanmış başarılı bir uygulamadır.

SB Cleaner Free Edition sisteminizi temizlemek ve böylelikle sistem performansını arttırmak amacıyla kullanılabilecek yardımcı bir programdır.

Uzun süreli kullanımlardan sonra eğer bilgisayarınıza herhangi bir bakım yapmazsanız doğal olarak performansı düşecektir. Böyle durumlarda SB Cleaner Free Edition'ı kullanarak sisteminizi ilk günkü performansına döndürebilirsiniz.

SB Cleaner ile bilgisayarınızda bulunan mevcut istenmeyen dosyaları taratabilir ve bu dosyaları silerek sabit disk alanından tasarruf edebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • Free System Traces Cleaner

    Free System Traces Cleaner, bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Safe PC Cleaner Free

    Safe PC Cleaner Free bilgisayarınızı optimize ederek daha hızlı çalışmasını sağlayabileceğiniz başarılı bir araçtır.
  • Disk Cleaner Free

    Disk Cleaner Free bilgisayarınız üzerinde bulunan sabit diskinizi temizlemenize ve optimize etmenize olanak tanıyan ücretsiz bir yazılımdır.
  • GiliSoft Free Disk Cleaner

    Windows için GiliSoft Free Disk Cleaner programı, hızlı ve güvenli bir çöp dosya temizleme programıdır.
  • AML Free Registry Cleaner

    AML Free Registry Cleaner programı ile Windows kayıt defterinizdeki sorunları zaman harcamadan basit bir şekilde çözebilir ve bu sayede işletim sisteminizin çökme ve yavaşlama sorunlarını engelleyip, bilgisayarınızın daha hızlı açılmas
  • Wise Registry Cleaner Free

    Windows kayıt defterinde bulunan gereksiz, kayıp veya yanlış kayıt girdilerini temizlemenin en güvenli ve kolay yolu tamamen Türkçe olan Wise Registry Cleaner'dan geçiyor.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.