SBK15 Official Mobile Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
236 TOPLAM İNDİRME

SBK15 Official Mobile Game, Android cihazınızda oynayabileceğiniz en gerçekçi motorsiklet yarışı oyunu.

SBK15 Official Mobile Game, motor sporları ilginizden mobilde de kopamıyorsanız Android cihazınızda oynayabileceğiniz en iyi yarış oyunu. İlk oyuna göre çok daha gelişmiş görseller (zaten boyutundan anlamışsınızdır.) ve fizik motoruyla bizleri karşılayan yapımda yine lisansı alınmış yarışçıların yerine geçme fırsatı yakalıyoruz.

Dünya genelinde 4 milyondan fazla oyuncusu bulunan SBK15 bu başarısını sonuna kadar hak ediyor. Seçebildiğimiz motorsiklet yarışçılarının ve motorsikletlerin tamamının gerçek ve lisanslı olmasının dışında oynanış oldukça gerçekçi. Yarışçıların dönüş yaparken gerçekteki gibi ayaklarını eğmeleri, kaza sonrası motordan uçmaları, motorun ıslak zeminde kayması gibi detaylar atlanmamış. Bunların yanında tabii ki görseller bir harika ve en güzeli de cihazın performansını etkileyecek düzeyde değil.

Hiçbir ücret ödemeden hem tablet hem de telefonumuzda oynayabildiğimiz üst seviye motor yarışı oyununda seçebildiğimiz dört farklı oyun modu yer almakta. Bunlardan çok detaya inmeden bahsedecek olursam, dünya genelinde rastgele oyuncularla yarışma fırsatı bulduğumuz turnuva modu, hızlıca yarışlara girebildiğimiz mod, süreye karşı yarış modu ve en iyi turu yapmak adına arkadaşlarımızın veyahut gerçek yarışçıların gölgesini takip ederek ilerlediğimiz challenge modu SBK15’de ücretsiz olarak oynayabildiğimiz modlar arasında. Keşke arkadaşlarımızla yarışmamız için de bir seçenek sunulsaydı.

BMW Motorrad, Kawasaki Racing, PATA Honda, Ducati Superbike dahil 14 adet lisanslı motorsikletlerle yarışlara katıldığımız SBK15 Official Mobile Game, Android platformunda da en iyiler arasında. Gerçekçi olmayan öotorsiklet yarışı oyunları görmekten sıkıldıysanız tavsiye ederim.

Erkan Calp

SBK15 Official Mobile Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME
311 MB DOSYA BOYUTU

SBK15 Official Mobile Game, iPhone ve iPad'inizde oynayabileceğiniz en iyi görsellere ve oynanışa sahip motor yarışı oyunu.

SBK15 Official Mobile Game, iPhone ve iPad’lerinizde oynayabileceğiniz en iyi fizik motoruna ve görsellere sahip motorsiklet yarışı oyunu. Dünyanın en bilinen yarışçıları yerine geçip motorsikletimizle tozu dumana katma fırsatı sunan tek oyun diyebilirim.

Üst düzey görseller, ses efektleri ve animasyonlarla bizleri karşılatan SBK15, ilk olarak Windows Phone platformunda çıkış yaparak bizleri şaşırtsa da çok geçmeden iOS’a da geldi. Hem tablet hem de telefonda rahat ve akıcı oynanış sunan popüler motor yarışı oyununda aralarında Aprilia Racing, BMW Motorrad Italia, Kawasaki Racing, PATA Honda ve Ducati Superbike’ın da olduğu 14 motorsiklet ile yarışlara katılıyoruz. Tek başımıza turnuvalarda tamamen gerçek oyuncularla birlikte yarışma keyfi sürmenin yanında süreye karşı yarışarak liderler tablosuna girmek için ter dökebiliyor, ısıma turları yaparak antrenman yapabiliyor veyahut doğrudan yarışlara katılabiliyoruz. Tüm oyun modları heyecan verici ve hepsini kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.

Oyun gerçeğe yakın sürüş deneyimi sunan fizik motorunun dışında görselleriyle de dikkat çekiyor. Geliştiricinin söylediği gibi konsol kalitesinde görseller sunmasa da diğer motorsiklet oyunları ile karşılaştırdığımızda SBK15’in oldukça öne çıktığını söyleyebilirim. Gerek yarışçılar, gerek motorsikletler, gerekse de pistler göze oldukça hoş geliyor. Tabii ki bu kadar kaliteli grafikler beraberinde bazı sorunları getiriyor. Çok eski bir iOS cihaza sahipseniz arada takılmalar yaşayacağınızı söyleyebilirim. Ayrıca oyunun boyutu oldukça yüksek ve indirmesi biraz zaman alıyor.

SBK15 Official Mobile Game, gerek görsel gerekse de oynanış olarak tatmin eden harika bir motor yarışı oyunu olmuş. Yarış oyunlarına ilginiz varsa hem iPhone hem de iPAd’lere indirilebilir olan bu oyunu es geçmeyin derim.

Erkan Calp

SBK15 Official Mobile Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
173 TOPLAM İNDİRME
193 MB DOSYA BOYUTU

SBK15 Official Mobile Game, gerçek yarışçıları seçip lisanslı motorlarla yarışabildiğiniz bir Windows Phone oyunu.

SBK15 Official Mobile Game, tartışmasız Windows Phone platformundaki en kaliteli motor yarışı oyunu ve hem görsel açıdan hem de oynanabilirlik olarak üst seviyeye hitap ediyor. Boyutu biraz fazla olduğundan indirip yüklemesi zaman alsa da kesinlikle bu bekleyişe değiyor.

Mobilde de motor sporları ile ilgileniyorsanız, tamamen gerçek motor yarışçılarını seçme imkanı tanıyan SB15 oyununu kesinlikle denemelisiniz. İlginç olarak ilk olarak Windows Phone platformunda indirilebilir olan yarış oyununda grafikler, oynanış (fizikler, yarışçının tıpkı gerçekteki gibi ayağıyla pozisyon alması, kaza sonrası motordan düşüşler her detay var.), içerik (bilgisayar oyunu kalitesinde menülerin olduğunu söylemem gerek.) kısacası her şey kalite kokuyor.

Ücretsiz olarak indirip oynayabildiğimiz yarış oyununda oyunu açtığınızda ilk dikkatinizi çekecek menülerden sonra yarışçılar olacaktır. Çünkü yarışçılar tamamen gerçek ve lisanslı olarak oyundalar. Birçok ülkeden en iyi motor yarışçıları oyuna dahil edilmiş. Yarışçıların yanında motosikletler de lisanslı olarak karşımızda. Aprilia Racing, BMW Motorrad, Kawasaki Racing, PATA Honda and Ducati Superbike dahil 14 adet seçebildiğiniz motosiklet var.

Özelleştirilebilir kontrol seçeneği sayesinde kendinize en uygun kontrolleri ayarlayıp keyfinizce oynayabileceğiniz oyunda her birinde farklı heyecan yaşayacağınız 4 oyun modu yer alıyor. Dünya genelinde en iyi yarıcıların katıldığı turnuvalar, kendi kendinizi veya rakibinizi geçmeniz gereken zamana karşı yarışlar, doğrudan yarışa dalabildiğiniz hızlı yarış modu seçenekleriniz arasında.

SBK15 Official Mobile Game, Windows Phone’da gerçek yarışçılarla gerçek pistlerde yarışma keyfi sunan tek motor yarışı oyunu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SBK14 Official Mobile Game

    SBK14 Official Mobile Game, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir motosiklet yarışı oyunu.
  • SBK16 Official Mobile Game

    SBK16 Official Mobile Game, Android platformunda ücretsiz oynanabilir en iyi motosiklet yarışı oyunu.
  • London 2012 - Official Mobile Game

    London 2012 - Official Mobile Game, Londra'da gerçekleşecek olan 2012 Olimpiyat Oyunlarına dair resmi mobil oyundur.
  • HERCULES: THE OFFICIAL GAME

    HERCULES: THE OFFICIAL GAME ile Antik Yunan'a yolculuk yapıyoruz
  • Family Guy Freakin Mobile Game

    Family Guy Freakin Mobile Game, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • F1 Mobile Racing

    F1 Mobile Racing, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Formula 1 yarış oyunu.
  • Assetto Corsa Mobile APK

    Akıllı cihazlar için geliştirilen Assetto Corsa Mobile APK, yarış sever oyuncularla buluştu.
  • Forza Street Mobile

    Forza Street Mobile İndir (Android): Forza mobil oyunu indirin, online yarışlara katılın!