SBK16 Official Mobile Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
279 TOPLAM İNDİRME

SBK16 Official Mobile Game, Android platformunda ücretsiz oynanabilir en iyi motosiklet yarışı oyunu.

SBK16 Official Mobile Game, Android platformunda görsellik, ses, oynanış, içerik her açıdan en iyi motosiklet yarışı oyunu.

Tom Sykes, Sylvain Guintoli gibi ünlü yarışçıların da aralarında bulunduğu 24 yıldız isimle gerçeğine uygun modellenmiş pistlerde yarıştığımız tek motosiklet oyunu sanırım SBK16. Aprilia, Kawasaki, Honda, Ducati, BMW, Yamaha kısacası motosiklet tutkunlarının yakından tanıdığı markaların hepsi oyunda lisanslı olarak mevcut.

Oyuna geçecek olursam; Dinamik ışıklandırma efektleriyle iyileştirilmiş harika 3 boyutlu görsellerine değinmeden edemeyeceğim oyunda 4 mod bulunmakta. Şampiyonluk için yarışma, hızlı yarışlara katılma, en iyi dereceyi yapma ve test sürüşü olmak üzere yeteneklerimizi sergilediğimiz, kendimizi geliştirebildiğimiz farklı oyun modları mevcut ve hepsini ücretsiz olarak oynayabiliyoruz.

Erkan Calp

SBK16 Official Mobile Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
326 MB DOSYA BOYUTU

SBK16 Official Mobile Game, gerçek yarışçı ve pistlerin yer aldığı kaliteli motosiklet yarışı oyunu.

SBK16 Official Mobile Game, iPhone ve iPad cihazlar için ücretsiz olarak çıkmış en iyi motosiklet yarışı oyunu diyebilirim. Dinamik ışıklandırma efektleriyle zenginleştirilmiş enfes görseller, gerçek yarış hissiyatını veren atmosfer, pistler ve efsane yarışçıların yerine geçme imkanını bir arada sunuyor.

iOS cihaz kullanıcısı olarak motor yarışı oyunu arıyorsanız SKB16’yı kesinlikle indirip oynamanızı isterim. Her yönden kaliteli olduğunu gösteren yapımda aralarında Tom Sykes, Sylvain Guintoli’nin de yer aldığı dünya çapında ünlü 24 yarışçının yerine geçip gerçeğiyle birebir modellenmiş pistlerde favori motosikletinizle – ki burada da çok seçenek var ve hepsi lisanslı – yarışıyorsunuz.

10 farklı kontrol seçeneği sunan oyunda şampiyonluk yarışı, hızlı yarış, meydan okuma, süreye karşı, test sürüşü olmak üzere 5 seçeneğiniz var. Yarıştıkça daha doğrusu yarışlarda başarı elde ettikçe yeni özelliklerin kilidini açıyorsunuz.

Erkan Calp

SBK16 Official Mobile Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
233 TOPLAM İNDİRME
231 MB DOSYA BOYUTU

SBK16 Official Mobile Game, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz motosiklet yarışı oyunu.

SBK16 Official Mobile Game, Windows Phone platformunda görsel, ses, oynanabilirlik kısacası her açıdan açık ara en iyi motosiklet yarışı oyunu.

Ücretsiz olarak indirip satın alım yapmadan keyifle oynayabileceğiniz motor yarışı oyununda dünya genelinde en çok yarışın gerçekleştirildiği pistlerde lisanslı motosikletlerle daha da önemlisi dünyanın en iyi yarışçıları olarak yarışıyoruz.

Eski dünya şampiyonları Tom Sykes ve Sylvain Guintoli’nin de yer aldığı 24 yarışçı ve yeni Almanya’daki Lausitz pistini de içeren 13 pist sunan oyunda 5 seçeneğiniz var. Şampiyonluk yarışı, hızlı yarış, meydan okuma, süreye karşı ve test sürüşü modlarının her biri ayrı zevkli ve yarışlarda elde ettiğiniz başarılar sonucunda yeni özellikler açabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SBK14 Official Mobile Game

    SBK14 Official Mobile Game, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir motosiklet yarışı oyunu.
  • SBK15 Official Mobile Game

    SBK15 Official Mobile Game, Android cihazınızda oynayabileceğiniz en gerçekçi motorsiklet yarışı oyunu.
  • London 2012 - Official Mobile Game

    London 2012 - Official Mobile Game, Londra'da gerçekleşecek olan 2012 Olimpiyat Oyunlarına dair resmi mobil oyundur.
  • HERCULES: THE OFFICIAL GAME

    HERCULES: THE OFFICIAL GAME ile Antik Yunan'a yolculuk yapıyoruz
  • Family Guy Freakin Mobile Game

    Family Guy Freakin Mobile Game, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • F1 Mobile Racing

    F1 Mobile Racing, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Formula 1 yarış oyunu.
  • Assetto Corsa Mobile APK

    Akıllı cihazlar için geliştirilen Assetto Corsa Mobile APK, yarış sever oyuncularla buluştu.
  • Forza Street Mobile

    Forza Street Mobile İndir (Android): Forza mobil oyunu indirin, online yarışlara katılın!