School Calendar

DENEME SÜRÜMÜ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,397 TOPLAM İNDİRME
15.1 MB DOSYA BOYUTU

Okul Takvimi, öğretmenler ile öğrenciler için evrensel bir takvimdir.

Okul Takvimi, öğretmenler ile öğrenciler için evrensel bir takvimdir.

Bu takvim, öğrencilerin ve öğretmenlerin yapılacak dersleri ve ödevleri takip etmesini sağlar. Çalışmaları çok önceden etkili şekilde programlamayı sağlar. Zamanı planlayarak etkili şekilde kullanmak ve çalışmaların karışmasını önlemek için özellikle öğretmenlerin daha çok ihtiyaç duyacağı Okul Takvimi yazılımı sayesinde sınıflar için belirlenen planlar karışmaz. Takvim ayrıca tek bir öğrenci veya öğretmeni, öğrenci gruplarını, sınıf veya okul öğretim personelini izlemenize de olanak sağlar.

Bu program, otomatik arama, sınıf hakkında veri tabanına daha önce eklenene bilgiyi otomatik tamamlama gibi özelliklere sahiptir. Kullanıcılara daha çok kolaylık sağlaması açısından yatay ve dikey zaman çizelgesi ya da masa benzeri gibi farklı görüntüleme modları da mevcuttur. Bunun yanı sıra programa dâhil olan hatırlatıcı da kullanıcıların herhangi bir aktiviteyi kaçırmasını engeller.

Takvim verileri, ihtiyaç duyulduğunda, Microsoft Outlook ile senkronize edilebilir.  Randevularınızı .ics uzantısıyla iCalendar dosyasına kaydedebilirsiniz. 

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CoffeeCup Web Calendar

    CoffeeCup Web Calendar ile web sitenize şık görünüşlü Flash takvimler ekleyebilirsiniz. Web sitenize eklediğiniz takvimlere özel günler tatil günleri ve tanışma gibi olaylarınızı ekleyebilir, ziyaretçilerinizinde bu bilgilerden faydalanma
  • Etüt ve Özel Ders Takip Programı

    Etüt ve Özel Ders Takip Programı, dershane, etüt merkezi ve özel ders bürolarının ders trafiğini düzenlemek için tasarlanmış oldukça başarılı bir uygulamadır.
  • 1. Sınıf Matematik

    lköğretim 1.sınıf programına göre hazırlanmış eğitici bir ders içerik yazılımıdır.Konu anlatımları multimedya öğeleri ile bezenmiştir.
  • Dönem Sonu v1.0

    Dönem sonu programıdır.
  • Ebos Dershane Otomasyon Programı 4.9

    Dershane Otomosyon Sistemi
  • AKINSOFT Periyodik Cetvel

    Elementler hakkında detaylı bilgi.
  • Sınav Yap

    Sınav Yap ile ilköğretim için sınavlar hazırlayabilirsiniz
  • Osmanlı Tarihi

    Osmanlı Tarihi'ni kolayca öğrenmek için hazırlanmış bir program.