ScoreCleaner

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,938 TOPLAM İNDİRME
31.2 MB DOSYA BOYUTU

Standart MIDI format girişini, Standart Batı notalar sistemine çeviren bu Mac uygulaması bilgisayarınızda harikalar yaratabilir.

Standart MIDI format girişini, Standart Batı notalar sistemine çeviren bu Mac uygulaması bilgisayarınızda harikalar yaratabilir.

Doğrudan varsayılan ya da basit yüksek çözünürlüklü MIDI kayıt yapabilen bu yazılım, polifonik girişin akıllı ses ayrımını ya da varsayılan otomatik ses ayrımını yapabilmektedir. Bu ses piyano (varsayılan), bireysel ses sistemleri olabilir. Program, ses sayısı için kısıtlama yapmaz.

Tempo, zaman işareti ve quantalama, sayısal olarak belirlenen MIDI performansı tarafından otomatik olarak algılanır. İçerik duygu nicelemesi niteliği taşımaktadır. Tıklayıp kaydı takip etme ya da dokunma gerektirmez. Niceleme seviyesinin manuel olarak seçilmiş olması gerekmez. Tempo ve senkop arasındaki değişimleri otomatik olarak ayırır.

Metrical olan ve olmayan (serbest) müziğin arasındaki ayrımı otomatik olarak yapabilir. Ölçü- zaman ve vuruş konusunda kullanıcıları şaşırtacak niteliklere sahip olan bu yazılım, zaman işaretlerini ve vuruşları kayıtlarda otomatik olarak belirleyebilir. Otomatik ritmik yorumlaması ile kullanıcıya pek bir iş bırakmaz. En küçük not değerinin seçilmesine gerek yoktur. Minör ve majör anahtar işaretleri için mod ve perde yazımı da otomatik yapılır.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wondershare Video Editor

    Wondershare Video Editor, kullanımı kolay, özellikli bir video düzenleme yazılımıdır.
  • MP4Tools

    MP4Tools ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir video düzenleme programıdır
  • DaVinci Resolve

    DaVinci Resolve yazılımı ile video kurgu, renk düzeltmesi ve düzenleme işlerinizi hızlı ve profesyonel bir şekilde halledin!
  • iPhone/iPad Recorder

    iPhone/iPad Recorder, iPhone ve iPad ekranını Mac bilgisayara yansıtma, ekran videosu çekme programı.
  • Virtual DJ

    DJ programı deyince ilk akla gelen Virtual DJ ile müzik miksleri yapmak ve bu miksleri efektlerle zenginleştirmek çok kolay.
  • TapeDeck

    Mac için TapeDeck programı güçlü ve eğlenceli bir ses kayıt programıdır.
  • MixMeister Studio

    MixMeister programı sayesinde dans parçalarını yeniden mix'leyebilirsiniz. Dilerseniz bir kaç şarkı arasında geçiş yapıp kendi dans setinizi oluşturabilirsiniz.
  • Mus2

    Mus2 programı Türk makam müziği ve mikrotonal müzik eserlerinin notalara dökülebilmesi için tasarlanmış olan, sade, kolay ve anlaşılır bir müzik yazılımıdır.