Scott's Gmail Alert

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,335 TOPLAM İNDİRME
1.7 MB DOSYA BOYUTU

Scott's Gmail Alert, Gmail üzerinden e-posta hizmeti alan kullanıcılar için hazırlanmış kullanışlı bir bildirim programı.

Scott's Gmail Alert, Gmail, Google Apps, Google Takvim ve RSSiletilerini görev çubuğunda gösteren ve kullanıcılara bildirimlerde bulunan kullanışlı bir programdır. 5 hesaba kadar destek sunan uygulama ile gelen e-postalarınızdan anında haberdar olabilirsiniz.

Scott's Gmail Alert üzerinden e-posta alabilir ve gönderebilirken, tarayıcı üzerinden hesabınıza erişme ihtiyacı duymazsınız. 

Kişiselleştirme özelliğini oldukça öne çıkaran uygulama ile bildirim renklerini ve seslerini istediğiniz gibi düzenlemeniz mümkün. Birçok popüler tarayıcı ile uyumlu çalışabilen bu yazılım sayesinde işlemleri tarayıcı üzerinden de gerçekleştirmek mümkün.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Webmail Alert

    E-mail adresinizi,kullanıcı adınızı ve şifre bilgilerinizi giriyorsunuz.Program sonra belli aralıkla...
  • Gmail Herald

    Gmail Herald, gmail mail hesabınızı kontrol edip yönetebileceğiniz güzel ve ücretsiz bir program.
  • Free Gmail Backup

    Free Gmail Backup, Gmail hesabınızdaki e-posta ve içlerindeki ekleri yedeklemenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir yazılım.
  • Gmail Peeper

    Gmail Peeper programı sayesinde kolaylıkla Gmail hesabınızı otomatik olarak kontrol ettirebilirsiniz.
  • Gmail Notifier Pro

    E-Posta'larınızı Gmail Notifier Pro ile kolayca ve düzenli bir şekilde takip edebilirsiniz.
  • Google Mail Checker

    Chrome tarayıcınız üzerinden e-postalarınızı takip etmek ister misiniz? Gelen kutunuzu sizin için kontrol eden Google Mail Checker, Gmail hesabınıza yeni posta gelince sizi uyarır.
  • gAttach

    Küçük ve ücretsiz bir program olan gAttach ile Gmail kullanıcıları artık bilgisayarlarından diledikleri dosyayı anında e-postalarına ek olarak ekleyebilecek.
  • eM Client

    eM Client, Gmail, Hotmail yada diğer popüler e-posta servislerinin standart arayüzü yerine kullanabileceğiniz ücretsiz ve modern tasarıma sahip bir istemci.