ScreenSteps Desktop

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11,759 TOPLAM İNDİRME
5.6 MB DOSYA BOYUTU

Basit adımlarla video tanıtımları ve sunumlar hazırlamanızı sağlayan ScreenSteps Desktop, kullanımı kolay, etkili editörüyle kullanıcılara zaman kazandırıyor.

Kısa sürede videolu sunum ve tanıtımlar hazırlamanızı sağlayan ScreenSteps Desktop basit ve pratik adımlarla size yardımcı oluyor. Ekran görüntüsünü kaydederek üzerinde düzenlemeler yapmanızı sağlayan program pratik editörü sayesinde görsel tanıtım hazırlama süresini kısaltıyor. Görüntülü anlatımın yazılı anlatımdan daha kolay anlaşıldığına inanıyorsanız ScreenSteps Desktop size farklı alanlardaki kullanımıyla yardımcı olabilir.

Hazırladığınız videoları web sitesi ve bloglarda, eğitimlerde, tanıtım ve sunumlarda kullanbilirsiniz. Hazırlanan videoları pek çok farklı çıktı şeklinde alabilirsiniz. HTML, PDF, Microsoft Word, WordPress, TypePad, Movable Type, MindTouch ve Confluence formatlarını destekleyen programla ihtiyacınıza göre çıktı alabilirsiniz. Çapraz paltform desteği sunan yazılım hem Mac hem de Windows işletim sistemlerinde çalışabiliyor.

Önemli! Programın kullanımı için hazırlanan videoları izlemek için tıklayın.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Apowersoft Desktop Screen Recorder

    Apowersoft Desktop Screen Recorder, bilgisayar ekranınız üzerinde yer alan herhangi bir bölümün kaydedebileceğiniz güçlü bir ekran kayıt aracıdır.
  • Desktop Snapshot

    Desktop Snapshot internet üzerinden gerçekleştirilen canlı sunumlar için tasarlanmış ücretsiz bir uygulamadır.
  • Desktop Maestro

    Sisteminizde sorunlu dosyaları ve kayıt girdilerini onarabilecek veya sorun yaratmadan güvenle silebilecek bir sistem hızlandırma aracı olan Desktop Maestro ile artık sisteminiz daha da hızlı çalışacak.
  • LICEcap

    LICEcap, ücretsiz ve kolay kullanımlı ekran kayıt aracıdır.
  • iPhone Screen Recorder

    iPhone Screen Recorder, iPhone ve iPad kullanıcıları için ekran kaydetme, ekran videosu çekme programı.
  • iPhone/iPad Recorder

    iPhone/iPad Recorder, iPhone ve iPad ekranını jailbreaksiz bilgisayara yansıtma, ekran videosu çekme programı.
  • Jing

    Ekran görüntüsü veya videosu çekmek için kullanabileceğiniz Jing ile içerikler üzerinde basit düzenleme işlemleri de yapabilirsiniz.
  • Recordit

    Recordit programı sayesinde bilgisayarınızın ekran görüntüsünü hareketli GIF dosyaları olarak yakalayabilirsiniz.