SD: Space Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

SD: Space Wars, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uzay oyunudur.

SD: Space Wars, oldukça hoş grafiklere sahip bir arcade uzay oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz bu oyunda, online olarak başka insanlarla veya çevrenizdeki arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Mobil platformlarda uzay oyunu sevenlerin hoşuna gidecek bir oyun olan SD: Space Wars, boş vakitlerinizi değerlendirebileceğiniz bir oyun ve çok oyunculu yapısıyla dikkat çekiyor. Oynanışının çok kolay olduğunu ve kısa sürede kontrollere hakim olacağınızı söyleyebilirim. Oyunda 2 farklı silah ve tek çeşit kalkan var. Silahlar da kendi içinde normal ve süper silah olmak üzere ikiye ayrılıyor. Normal silahlar sınırsız ateşleme özelliğine sahip, süper silahlar da cephaneniz olduğunuz sürece ve atış süreniz geldikçe ateşlenebiliyor. Maç başına da bir kez kalkan kullanabiliyorsunuz.

Dünyada 7 farklı dile desteği olan SD: Space Wars'u ücretsiz indirebilirsiniz. Denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

SD: Space Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

SD: Space Wars, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uzay oyunudur.

SD: Space Wars, yerli yapımlar arasında yer alan arcade türünde bir uzay oyunu. iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda, dilerseniz tek başınıza dilerseniz multiplayer olarak savaşa katılabilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Uzay oyunları her zaman ilgimi çekmiştir. Geçmişten bugüne nostaljik yapısı olan bu oyunlar, son zamanlarda modern grafiklerle tekrar karşımıza gelmeye başladı ve bu durum pazarda rekabete neden oldu. Haliyle ön plana çıkmak için yapımcıların eksta özellikleri oyunlara dahil etmeye başladılar. SD: Space Wars'da da çok oyunculu bir yapı hakim. Arkadaşlarınızla veya farklı insanlarla savaşa katılabiliyor ve iki çeşit silahı en iyi şekilde kullanarak rakiplerinizden bir adım öne çıkabiliyorsunuz. Kolay kontrollere sahip olması da oyuna bir an önce alışmanıza olanak tanıyor.

Boş vakitlerinde keyifli bir oyun deneyimi yaşamak isteyenler SD: Space Wars'u ücretsiz indirebilirler. Yerli yapım olması nedeniyle de oynamanızı tavsiye ederim.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Space Wars

    Space Wars'da düşmanlarını lazer silahlar ve roketlerle yok et! Bu amansız mücadelede seninde payın olsun.
  • Space Wars 3D

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz uzay savaşları oyunudur.
  • Corennity: Space Wars

    Bu uzay savaşı oyununda insanlığın tek umudu sizsiniz.
  • Mushroom Wars: Space!

    Mushroom Wars: Space! mobil cihazları üzerinde keyifli bir strateji oyunu arayanların mutlaka değerlendirmesi gereken bir seçenek.
  • LEGO Star Wars: Microfighters

    LEGO Star Wars Microfighters, aksiyon dozu yüksek bir Star Wars oyunu.
  • Sandbox In Space APK

    Sandbox in Space APK, ister arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza oynayabildiğiniz bir sanal galaksi aksiyon oyunudur.
  • Star Wars Rebels: Recon

    Star Wars Rebels: Recon, Star Wars evreninde geçen bir aksiyon oyunudur
  • Space Fighter Ultron

    Space Fighter Ultron hızlı ve aksiyon dolu bir mobil oyundur