SDR Free RAR File Opener

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
773 TOPLAM İNDİRME

SDR Free RAR File Opener ile RAR dosyalarını açabilir, zip dosyaları oluşturabilirsiniz

Bu programda zararlı yazılımlar bulunduğu için yayından kaldırılmıştır. Alternatifler için Dosya Sıkıştırıcılar kategorisine göz atabilirsiniz. İsterseniz alternatif olan WinRAR ve WinZip programlarını deneyebilirsiniz.

SDR Free RAR File Opener kullanıcılara RAR açma ve zip dosyası yaratma konusunda yardımcı olan ve tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir arşiv yöneticisidir.

Bilgisayarımızda depoladığımız dosyaları paylaşırken çok sayıda dosyayı aynı anda paylaşmak sıkıntı olabiliyor. Özellikle e-posta yoluyla dosya gönderirken e-posta servislerinin koyduğu belli sayıda dosya paylaşma limiti nedeniyle bu iş hiç de pratik olmamakta. Bunun yanında paylaşacağımız dosyaları karıştırmamak adına bütün dosyaları bir araya toplamak da işimize yarayabiliyor.

Bu amaçla geliştirilen arşiv dosyaları sayesinde birçok dosyayı bir araya toplayabiliyor ve sıkıştırarak dosya boyutunu küçültebiliyoruz. Günümüzde bu iş için en yaygın kullanılan dosya formatları ise RAR ve ZIP formatlarıdır. ZIP dosyası kolayca açılabiliyor olsa da RAR formatını açmak için sistemimize ek bir yazılım yüklememiz gerekiyor. Bu tip bir yazılım olan SDR Free RAR File Opener sayesinde RAR dosyalarını kolayca açarak içindeki dosyalara erişebiliyoruz. Bunun yanında program aracılığıyla sistemimizdeki dosyaları ZIP formatında sıkıştırabilmemiz de mümkün. Böylece SDR Free RAR File Opener'ı bir nevi bir RAR dosyalarını zip dosyasına dönüştürme aracı olarak da kullanabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RAR Opener

    Windows 8.1 işletim sistemli bilgisayarınızda RAR uzantılı arşiv dosyalarını rahatlıkla görüntüleyebileceğiniz bir uygulama.
  • RAR File Converter

    RAR formatlı arşiv dosyalarınızı hemen 7Z, TAR ve ZIP arşivlerine dönüştürmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir araç.
  • Hamster Free Zip Archiver

    Hamster Free Zip Archiver ZIP, RAR, 7z, ISO, TAR gibi arşiv formatlarını destekleyen hızlı ve ücretsiz bir dosya sıkıştırma programı.
  • Zip Opener

    Sıkıştırılmış arşiv dosyalarını saniyeler içerisinde görüntüleyip, klasöre çıkarabilirsiniz.
  • 7Zip Opener

    İnternetten indirdiğiniz ya da bilgisayarınızda bulunan sıkıştırılmış 7Zip uzantılı arşiv dosyalarını hızlı ve kolay bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.
  • Free Opener

    350'den fazla dosya formatını tek programda açmak istiyorsanız Free Opener sizin için.
  • RAR to ZIP Converter

    RAR to ZIP Converter ile RAR dosyalarınızı ZIP formatına dönüştürebilirsiniz
  • Rar Monkey

    RAR Monkey, sıkıştırılmış dosyalarınızı kolayca açabileceğiniz ücretsiz bir program.