Seagate Media

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
283 TOPLAM İNDİRME
80.5 MB DOSYA BOYUTU

Seagate Media ile Seagate Wireless Plus, Seagate Central veya LaCie Fuel depolama cihazında tuttuğunuz dosyalara erişebilirsiniz.

Seagate Media, Seagate’in harici depolama çözümleri ile birlikte çalışan bir uygulama olup, tüm fotoğraf, video, müzik arşivinize ve belgelerinize dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman internet bağlantısına gereksinim duymadan erişme kolaylığı sunmaktadır. Mobil cihazınızda alan açmak ve önemli dosyalarınızı yedeklemek için Seagate’in Wireless Plus, Central veya LaCie Fuel depolama cihazlarından birini tercih ediyorsanız Seagate Media uygulaması sayesinde depoladığınız tüm dosyalara Windows 8 tablet veya bilgisayarınızdan erişebilir, içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Seagate Media uygulamasını Seagate Wireless Plus, Seagate Central veya LaCie Fuel depolama cihazlarınızdaki dosyalara erişmek için kullanabilmenin yanında tablet ve bilgisayarınızdaki fotoğraf, video ve diğer dosyalarınızı uyumlu depolama cihazlarınıza aktarmak için kullanabiliyorsunuz. Dolayısıyla Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda yeterli alan yoksa veya düşük dahili depolama alanı ile gelmişse bu uygulama oldukça işinize yarayacaktır.

Dosyalarınızı klasik ve detaylı olmak üzere iki farklı şekilde listeleyebilen Seagate Media uygulamasının en beğendiğim yanı dahili oynatıcı ile gelmesi. Bu sayede hd videolarınızı oynatmak veya müzik dinlemek için tablet veya bilgisayarınızda yüklü medya oynatıcısını kullanmak durumunda kalmıyorsunuz.

Erkan Calp

Seagate Media

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Seagate Media uygulaması ile Seagate harici depolama cihazlarında tuttuğunuz dosyalarınıza nerede olursanız olun ulaşabilirsiniz.

Seagate Media, Seagate Wireless Plus, Seagate Central, LaCie Fuel veya GoFlex Satellite depolama cihazlarında saklanan fotoğraf, video, müzik ve belgelere mobil cihazınızdan erişme izni veren bir uygulama.

Android telefon ve tabletinize ücretsiz yükleyebileceğiniz Seagate Media uygulaması, Seagate depolama cihazlarındaki dosyalarınıza dilediğiniz zaman kolaylıkla erişme imkanı tanıyor. Üstelik dosyalarınıza erişmek ve görüntülemek için internet bağlantısına ihtiyaç duymuyorsunuz. Seagate Wireless sürücüleri kendi kablosuz ağlarını oluşturma özelliklerine sahip olduklarından mobil cihazınıza doğrudan bağlantı sağlayabiliyor ve medya dosyalarınızı oynatabiliyor. Tabii ki evde olmadığınız vakit, herkesin kullanımına açık WiFi ağının bulunduğu bir yerde de değilseniz depolama cihazınızdaki dosyalara erişmek için hücresel bağlantınızın açık olması gerekiyor.

Mobil cihazınızdaki fotoğraf ve videoları depolama cihazlarınıza aktarmak için de kullanabileceğiniz Seagate Media’nın Seagate Wireless Plus, Seagate Central, Go Flex Satellite veya LaCie Fuel depolama cihazları gerektirdiğini bir kez daha belirtmek isterim. Mobil cihazınızın dahili depolama alanından şikayetçi iseniz ve de bunu Seagate’in harici depolama ürünleri ile çözdüyseniz Seagate Media kesinlikle Android cihazınızda bulunması gereken bir uygulama.

Erkan Calp

Seagate Media

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Seagate Media, mobil cihazınızdan Seagate depolama cihazınızdaki dosyalara erişim izni veren ücretsiz bir uygulama.

Seagate Media, Seagate Wireless Plus, Seagate Central veya GoFlex Satellite depolama cihazı sahipleri için geliştirilmiş ücretsiz bir uygulama olup, kullanıcıya mobil cihazınızdan depolama cihazlarına kolay erişim izni vermektedir.

Yukarıda belirttiğim Seagate depolama cihazlarından birine sahipseniz Seagate Media uygulamasını kesinlikle yüklemeniz gerektiğini söyleyebilirim. iPhone veya iPad’inize yükleyebileceğiniz uygulama sayesinde Seagate depolama cihazlarınızdaki resim, video, müzik arşivinize ve çok önemli dokümanlarınıza nerede olursanız olun ulaşabilirsiniz. En güzel yanı da evinizde iseniz veya çevrenizde kullanılabilir bir kablosuz ağ varsa internetle uğraşmadan Seagate depolama cihazınıza direkt olarak bağlanabiliyor olmanız.

Seagate Media uygulaması, sadece dosyalarınıza uzaktan erişme kolaylığı sunmuyor; yüksek kalitede video ve müzik dosyalarınızı kendi oynatıcısı üzerinden açabiliyor. Bu da iPhone ve iPad’inizde normalde açamayacağınız dosyaları Seagate Media ile rahatlıkla açabiliyorsunuz anlamına geliyor. Bunun dışında mobil cihazınızla çektiğiniz harika fotoğraf ve videoları depolama cihazınıza aktarmak için de bu uygulamayı kullanabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AutoPlay Media Studio

    Windows platformunda uygulamalar ve interaktif menüler geliştirilmesine yardımcı olan AutoPlay Media Studio, görsel bir programlama aracı.
  • 1 Media Fixer Pro

    Hasar görmüş media dosyalarınızı tamir etmeye yarıyan bir program ...
  • DivXLand Media Subtitler

    DivXLand Media Subtitler her türlü videonuz için hızlı ve kolay bir şekilde altyazılar hazırlamanıza olanak tanıyan başarılı bir programdır.
  • Batch Media Info Supporter

    Batch Media Info Supporter, medya dosyalarınız hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • KooRaRoo Media Free

    KooRaRoo Media Free, evinizdeki tüm cihazlar üzerinde yer alan film, dijital fotoğraf veya videolara kolayca ulaşabileceğiniz bir DLNA sunucusudur.
  • Mobile Media Maker (Motorola) 1.0

    makayama media B.V. nın motorola marka telefonlar için ürettiği bir programdır
  • Ringtone Media Studio

    Telefonunuz için ringtonelar oluşturabileceğiniz basit bir program.
  • Media Boss For PSP 1.2

    PSP'nizi sadece oyun makinası olmaktan çıkarın.Multimedya dosyalarınızı PSP'nize yükleyin.