Self Employed Time Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
268 TOPLAM İNDİRME
1.25 MB DOSYA BOYUTU

Self Employed Time Manager, gün içerisinde ne kadar çalıştığınızı takip etmenize olanak sağlayan kullanışlı bir yazılımdır.

Self Employed Time Manager, gün içerisinde ne kadar çalıştığınızı takip edebileceğiniz ve kendi kişisel zaman yönetiminizi yapmanıza olanak sağlayan ücretsiz ve kullanışlı bir yazılımdır.

Oldukça sade ve basit bir arayüze sahip olan program ile kendinize ait farklı profiller oluşturarak, yaptığınız her farklı iş üzerinde ne kadar çalıştığınızı hesaplayabilirsiniz.

Program aynı zamanda işlere başlarken çalıştırabileceğiniz ve işiniz bittiği zaman durdurabileceğiniz bir saati de içerisinde barındırmaktadır. Ayrıca yeni başladığınız her iş için farklı notlar alabilir ve bu sayede üzerinde çalıştığınız işi çok daha rahat takip edebilirsiniz.

Kişisel zaman yönetimi için ücretsiz, basit ve kullanışlı bir yazılıma ihtiyaç duyuyorsanız, Self Employed Time Manager'ı denemenizde fayda var diye düşünüyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chaos manager

    Ajanda programları içinde en iyilerden biri...
  • Task Manager

    İşlerinizin, projelerinizin veya görevlerinizin takibini yapamıyormusunuz? Task Manager ile artık herşey yoluna giricek.
  • SpiceLogic Work Time Tracker

    SpiceLogic Work Time Tracker programını kullanarak kolayca zaman yönetiminizi sağlayabilir ve işlerinizin ne kadar tuttuğunu ölçebilirsiniz.
  • Deadline Manager

    Deadline Manager yapmanız gereken işleri ve görevleri takip etmenize olanak tanıyan basit bir görev yönetimi uygulamasıdır.
  • Time & Chaos

    Günlük, haftalık hatta aylık yapacağınız tüm işlerinizi belirli bir düzene koyun ve kişisel, kurumsal bilgilerinizin tümünü kayıt altında tutun!
  • Work Time Monitor

    Eğer bilgisayar başında yaptığınız işleriniz için ne kadar vakit harcadığınızın kaydını tutmak isterseniz bu programı kullanabilirsiniz.
  • Rapla

    Rapla ücretsiz olarak kullanabileceğiniz başarılı bir ajanda ve etkinlik planlama programıdır.
  • Digital Planner

    Digital Planner uygulaması ile bilgisayarınızda planlama ve ajanda işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.