SEO Spider Tool

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
503 TOPLAM İNDİRME
16.5 MB DOSYA BOYUTU

SEO Spider Tool, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir SEO yazılımıdır.

SEO Spider Tool, arama motoru uzmanlarının sıklıkla tercih ettiği SEO programlardan biri ve sitesinin aramalarda üst sıralarda çıkmasını isteyen webmasterlar için biçilmiş kaftan diyebiliriz. Windows işletim sisteminde kullanabileceğiniz bu programda, web sitenizin mevcut potansiyeli hakkında bilgi edinebilir ve geliştirmek için ne yapmanız gerektiğiyle ilgili kapsamlı bilgi edinebilirsiniz.

Günümüzde web sitelerinin bir yerlere gelmesindeki en önemli faktör SEO (arama motoru optimizasyonu) dersek yanılmış olmayız. İyi bir optimizasyona sahip siteler arama motorlarında otorite haline geliyor ve aramalarda hızla üst sıralara çıkarak günlük hitlerini bir hayli artırabiliyorlar. SEO Spider Tool programı da bu işi daha profesyonel yapmak isteyenlerin imdadına yetişen bir yazılım olarak karşımıza çıkıyor.

SEO Spider Tool ile neler yapabilirsiniz?

Bu programda sitenizin noksanlarını tespit edebilir ve size raporlanmasını sağlayabilirsiniz. Kırık linkleri bulma, sayfa başlıklarını ve metaları analiz etme, sitenizin kodlama hatalarına bakma, XML site haritası oluşturma, yönlendirmeleri kontrol etme robots.txt dosyasını inceleme ve daha pek çok işlemi SEO Spider Tool ile gerçekleştirebilirsiniz. Google Analytics ile entegre çalıştığını da belirtmeden geçmeyelim.

İyi bir SEO aracı arıyorsanız SEO Spider Tool'u ücretsiz indirebilirsiniz. Bu sürümü kısıtlı özellikler sunsa da başlangıç için işinizi fazlasıyla görecektir. Temel işlemleri yapabiliyorsunuz ve 500 url sınırınız var. Dilerseniz 99 Euro ödeyip tam sürümü de alabilirsiniz.

Gökhan Abay

SEO Spider Tool

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME
17.6 MB DOSYA BOYUTU

SEO Spider Tool, Mac için geliştirilmiş bir SEO yazılımıdır.

SEO Spider Tool, sitenizin arama motorlarında daha otoriter olmasına yardımcı olan bir SEO aracı olarak karşımıza çıkıyor. Mac OS X işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bu program sayesinde, sitenizin eksikliklerini rahatlıkla görebileceksiniz. Rakiplerinizden geri kalmamanız için mutlaka kullanmanız gerektiğini düşünüyorum.

Web sitenizin mevcut potansiyeli hakkında bilgi edinebileceğiniz ve geliştirmek için ne yapmanız gerektiğiyle ilgili kapsamlı bilgi sahibi olabileceğiniz SEO Spider Tool'u ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Günümüzde web sitelerinin bir yerlere gelmesindeki en önemli faktör SEO sayesinde iyi bir optimizasyona sahip siteler arama motorlarında otorite haline geliyor ve aramalarda hızla üst sıralara çıkarak günlük hitlerini bir hayli artırabiliyorlar. SEO Spider Tool programı da bu işi daha profesyonel yapmak isteyenlerin imdadına yetişen bir yazılım olarak karşımıza çıkıyor. 

Özellikleri:

  • Kırık linkleri bulma
  • Sayfa başlıklarını ve metaları analiz etme
  • Sitenizin kodlama hatalarına bakma
  • XML site haritası oluşturma
  • Yönlendirmeleri kontrol etme
  • Robots.txt dosyasını inceleme ve daha pek çok işlem

Ücretsiz sürümünde kısıtlı özellikler var ama başlangıç için işinizi görecektir. Dilerseniz tam sürümünü satın alarak bütün özelliklerinden faydalanabilirsiniz.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • A-Forum 2.09d

    A-Forum , Windows tabanlı web sunucusu eklemeli bu uygulama 5-10 dakika içinde web sitenizde silsileli bir tartışma forumu organize etmenizi sağlar (Programlama gerektirmez).
  • Seo Decompiler

    Seo Decompiler, Windows işletim sisteminiz üzerinde SEO çalışmalarınıza yardımcı olacak bir backlink analiz programıdır.
  • SEO Traffic Booster

    SEO Traffic Booster, Windows cihazlarınızda sitenizin SEO işlemlerini yapabileceğiniz harika bir yazılım.
  • Netpeak Checker

    Netpeak Checker farklı SEO parametrelerine göre web sitelerini analiz etmenize olanak tanıyan başarılı bir SEO aracıdır.
  • INK

    INK ile yazılarınızı SEO uyumlu hale getirin.
  • SiteSpinner

    Site tasarım ve yönetimi için bire bir..
  • Traffic Travis

    İçerisinde SEO için gerekli araçlar barındıran Traffic Travis ile sitelerinizi analiz ederek rakiplerinizi geride bırakabilirsiniz.
  • EKLEMAX PRO

    SEO aracı EKLEMAX, sitenizin PR değerini artırarak arama motorlarında üst sıralara yükselmenize yardımcı olabilir.