Session

x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
324 TOPLAM İNDİRME

Session, bilgisayarlarınız üzerinde oynayabileceğiniz, kaliteli bir kaykay simülasyonudur.

Session, Steam üzerinden edinebileceğiniz, kendine has özellikleri olan bir kaykay simülasyonu oyunudur.

Özellikle Playstation 2 zamanında kaykay temalı bir oyun oynamayanımız yoktur. Hele akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla birlikte kaykay temalı birçok oyun yine ellerimizin ucuna kadar mutlaka gelmiştir. Fakat Crea-Ture Studios tarafından geliştirilme süreci devam eden, Project: Session isili oyun, bunlardan çok daha öte size tam bir kaykay deneyimi yaşatmak için ortaya atılmış oyunlardan bir tanesi.

Dünyanın en efsanevi noktalarında en özgün ve gerçekçi kaykay deneyimini oynamaya, en mükemmel kaykay parçalarını çıkarmaya hazır olun.

Gerçek Duruş Çubuğu Kontrolleri - Taklitlerine aldanmayın ve gerçekten öncü çift çubuklu kaykay kontrol özelliğini deneyimleyin. Session, ayakları ayrı ayrı kontrol etme imkanı verir.

Film çekmek kaykay kültürünün her zaman büyük bir parçası olmuştur. Session’ın video düzenleyicisi ile hareketlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Düzenleyin ve oyun içinde montajını yapın.

Sokak kaykayının ne olduğunu şekillendirmeye yardımcı New York’tan başlayarak en iyi ve en ikonik kaykay noktalarını keşfedin. 1:1 ölçeğinde yeniden yaratılan ve gerçekçi kaykay fiziğiyle desteklenen, kötü şöhretli Brooklyn Banks’te kaymanın ne olduğunu ve çevredeki finans bölgesi Manhattan’a dokunuşu hissedin.

 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

    Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 ile eski günlere geri dönün. Bir döneme damgasını vurmuş bu oyun ile akrobatik hareketler yapın ve stilinizi konuşturun.
  • Skateboard Party 3

    Skateboard Party 3, Windows cihazlarınızda oynayabileceğiniz en kaliteli grafik ve oynanışa sahip kaykay oyunu.
  • Endless Skater

    Endless Skater, harika 3 boyutlu grafikler sunan ücretsiz bir kaykay oyunudur.
  • Skateboard Party 2

    Skateboard Party 2, ister tek başınıza isterseniz de çevrimiçi oynayabileceğiniz 3 boyutlu kaykay oyunudur.
  • Skateboard Party 2 Lite

    Skateboard Party 2 Lite, Xbox kontrolcüsü ile de oynayabileceğiniz ücretsiz bir kaykay oyunudur.
  • Mike V: Skateboard Party

    Mike V: Skateboard Party, tablet ve bilgisayarlarınızda Xbox kontrolcüsü ile de oynayabileceğiniz keyifli bir kaykay oyunudur.
  • Stardew Valley

    Stardew Valley’i duymayan kaldı mı? Hemen Stardew Valley indirin ve en iyi çiftçilik simülasyonlarından biri olan bu oyunu deneyimleyin.
  • Township

    Township, hayalinizdeki şehir ve çiftliği kurup yönetebileceğiniz bir simülasyon oyunu.