SharpKeys

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
13,783 TOPLAM İNDİRME
0.46 MB DOSYA BOYUTU

SharpKeys, kayıt defteri ayarlarını değiştirerek farklı tuşlara farklı kısayol tuşları atamanıza olanak tanıyan kullanışlı bir uygulamadır.

SharpKeys klavye kısayollarına atanmış farklı görevleri kayıt defteri üzerinden değiştirmenize olanak tanıyan kolay kullanımlı bir uygulamadır.

Program belki ilk bakışta biraz karmaşık gelebilir ama aslında yaptığı işlemler gayet basittir. Örneğin Shift tuşunun yaptığı işlemi değiştirerek Caps Lock tuşunun üstlendiği eylemi gerçekleştirebilirsiniz.

Değiştirmek istediğiniz tüm anahtarları ve yapılabilecek işlemler listesi programın içerisinde görüntülenmektedir. Bu şekilde istediğiniz tuşlara istediğiniz işlemleri kolayca atayabilirsiniz. Bunun dışında tuşlara daha önceden atanmış görevleri de iptal etme şansına sahipsiniz.

SharpKeys fonksiyon tuşları da dahil olmak üzere temelde her tek tuşu desteklemektedir.

Görevleri istediğiniz tuşlara atadıktan sonra işlemi tamamlamak için "Write the Registry" butonuna tıklayarak yeni ayarlarınızı kayıt defterine aktarabilirsiniz.

Diğer yandan SharpKeys tüm Windows sürümlerinde sorunsuz olarak çalışmaktadır ve sistem performansınızı etkilemez.

Program her ne kadar çok kullanışlı bir program olsa da yeni başlayanlar için kayıt dosyalarının bir yedeğinin olması çok daha iyi olacaktır. Çünkü SharpKeys yaptığınız işlemlerin geri almak istediğiniz zaman kullanabileceğiniz bir yedek dosyası oluşturmamaktadır.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • TOSHIBA Recovery Media Creator

    TOSHIBA Recovery Media Creator ile sistem kurtarma diski yaratabilirsiniz.
  • RCleaner

    RCleaner, Windows kayıt defterini temizleyerek sistem performansınızı artırabileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • Firebird

    Firebird Linux, Windows sunucularında kullanabileceğiniz ücretsiz bir veritabanı yazılımıdır.
  • Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici

    Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici, bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları ve çerezleri silerek rahatlatan oldukça başarılı ve ücretsiz bir programdır.
  • SlimCleaner

    SlimCleaner, sistem üzerinde yaptığı analiz ve bakım sonucunda, bilgisayarı en kararlı ve temiz çalışma ortamına kavuşturan bir sistem aracıdır.