Shatterline

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1.5/5 ZİYARETÇİ
280 TOPLAM İNDİRME
19.53 GB DOSYA BOYUTU

Savaşın ortasında çıkan Shatterline, çok oyunculu bir FPS oyunudur ama diğer oyunlardan bir farkı var! O da Shatterline grafikleri oldukça iyi durması.

Birbirinden ilginç ne olduğu bilinmeyen yaratıklar ve silahların ile görevleri tamamlayabilecek misin? Shatterline, sanılanın aksine o kadar da kolay gözükmüyor. Öyle ki dev yaratıklar yeraltından çıkabilir ve tehlike ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Birçok oyunun karışımı gibi duran Shatterline indiren kişiler tarafından olumlu yorum aldığını baştan söyleyelim. 

Shatterline İndir

Shatterline, söylenene göre ilk başta yaratıklarla savaşmanız gerektiğini söylüyor. Daha sonra ilerlemeniz şart! Ukrayna geliştiricileri tarafından yapılan bu oyun savaşın ortasında oldukça çıkması büyük emek verilmiş gibi gözüküyor. 

Diğer FPS oyunlarında bulunan modlar aynı zamanda bu oyunda da mevcuttur. Shatterline, şu an erken erişimde olmasına rağmen hilelerinin başlandığı Shatterline indiren kişiler tarafından söylenmektedir. Bu durum kötü bir dezavantaj ancak ilerleyen günlerde güncellemeler ile bu sorunlar ortadan kalkabilir. 

Oyun, görsellerinden anlaşılacağı üzere birkaç oyunun karışımı gibi gözüküyor. Birden fazla oyunun bir oyun da toplanması kimileri için avantaj iken kimileri için dezavantaj olarak görülebilir. 

Oyunun Türkçe dil desteğinin bulunmaması yine dezavantaj konumunda iken ücretsiz bir FPS oyunu olması avantajlar kısmına eklenebilir. 

Shatterline için ayrıca oyun geliştiricileri tarafından bir Discord grubu bulunmaktadır. Anlaşılan birçok oyuncu burada buluşup takımları ile mücadele veriyor. Siz de yeni arkadaşlar edinmek ve ücretsiz bir FPS oyunu oynamak istiyorsanız Shatterline indirebilir ve yorumlarınızı belirtebilirsiniz.

Shatterline Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: Intel Core i7 7700
  • RAM: 12 GB
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce 1070
  • Depolama: 20 GB
Abdullah Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Salt and Sanctuary

    Salt and Sanctuary yıpranmış bir kahraman denizcinin hikayesini anlatıyor.
  • Barotrauma

    Barotrauma bir denizaltında hayatta kalma oyunudur. Oyun 2 boyutlu bir yapıya sahiptir.
  • Darkest Dungeon

    Birçok zorluğun bulunduğu macera dolu savaşları hazır mısın? Darkest Dungeon ile kendi ekibini kurup birçok alanda savaşmanı istiyor.
  • UPDF

    UPDF programının OCR özelliği ile Windows’ta PDF dosyalarınızı kolayca editleyebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.
  • YT Saver YouTube Converter

    YT Saver YouTube Converter; YouTube, TikTok gibi birçok platformdan indirme yapmaya yarayan bir programdır.
  • CleverControl

    Şirketlerin büyüme hedeflerinin başında personel verimliliğini sağlamak geliyor.
  • Hyper Scape

    Hyper Scape İndir: Ubisoft'un ücretsiz battle royale oyunu Hyper Scape açık betada! Hyper Scape PC indir, mücadeleye katıl.
  • Persona 5

    Persona 5, anime severler için aksiyon dolu rol yapma oyunu. Birbirinden ilginç maceralar ve hikayeler sizleri bekliyor.