ShellExView

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10,424 TOPLAM İNDİRME
0.13 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızda tanımlı olan dosya uzantılarını bulmak ve kolayca yönetebilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.

ShellExView programı bilgisayarınızda bulunan dosya uzantısı kayıtlarını yönetebilmek için kullanabileceğiniz programlardan bir tanesi ve ücretsiz olarak sunuluyor. Temiz ve kolay kullanılır arayüzü sayesinde dosya uzantılarını sadece göstermekle kalmayan, aynı zamanda onlar üzerinde değişiklikler de gerçekleştirmenizi sağlayan program sık sık uzantı sorunları yaşayanlar için uygun programlardan bir tanesi.

İlk kurulumun ardından bütün sisteminizi dosya uzantıları ve onlarla eşleşen programları bulmak için tarayan uygulama, daha sonra uzantılara dair bilgileri size sunuyor ve o uzantıların hangi programlarla açıldığını belirtiyor.

Eğer daha fazla bilgiye ya da kontrol olanağına ihtiyaç duyarsanız dosya uzantısına sağ tıklayabilir ve böylece o uzantının kayıt defterindeki girdilerine erişebilirsiniz. Uzantının ne olduğuna dair araştırmalar yapmak için direkt Google araması da gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca sağ tık menünüzde yer alan ve eklenen özel program girdilerini de yine ShellExView sayesinde ortadan kaldırabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • TOSHIBA Recovery Media Creator

    TOSHIBA Recovery Media Creator ile sistem kurtarma diski yaratabilirsiniz.
  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • RCleaner

    RCleaner, Windows kayıt defterini temizleyerek sistem performansınızı artırabileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • Firebird

    Firebird Linux, Windows sunucularında kullanabileceğiniz ücretsiz bir veritabanı yazılımıdır.
  • GBoost

    GBoost, yavaşlayan sistemi üzerinde oyun oynamak isteyen kullanıcıların sistem performanslarını artırabilmeleri için geliştirilmiş bir sistem aracıdır.
  • Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici

    Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici, bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları ve çerezleri silerek rahatlatan oldukça başarılı ve ücretsiz bir programdır.