Shop Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
292 TOPLAM İNDİRME

Shop Heroes bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur

Shop Heroes oyunculara boş vakitlerini eğlenceli bir şekilde değerlendirme imkanı veren bir simülasyon oyunu olarak tanımlanabilir.

Bilgisayarlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan Shop Heroes'da bizi rol yapma oyunlarındaki kahramanlar ve ilginç bir hikaye bekliyor. Oyunda Aragonya adlı fantastik krallığa konuk oluyoruz. Bu krallıkta kahramanlar şeytani güçlerle, canavarlarla, ejderhalarla ve kötü niyetli büyücülerle çarpışıyorlar. Sürekli savaşa giden kahramanların savaşlarda kullanacakları ekipmanlarının bakımının yapılması, yeni ekipmanlar tedarik edilmesi, iksirler hazırlanması ve diğer ihtiyaçlarının giderilmesi gerekiyor. Biz de bu işleri yapacak bir dükkanın başına geçiyoruz.

Shop Heroes klasik mağaza simülasyonu oyunlarına fantastik bir bakış açısı getiriyor. Oyun kendi dükkanımızı inşa ediyoruz ve bu dükkanımızda en kaliteli silahları, zırhları inşa etmeye, en orijinal iksirleri üretmeye çalışıyoruz. Bu iş için de dükkanımızda yetenekli çalışanlar görevlendirmemiz gerekiyor.

Shop Heroes'da biz kaliteli ekipmanlar ve iksirler ürettikçe kahramanlar görevlere gidiyorlar ve ganimetlerini bizimle paylaşarak dükkanımızı geliştirmemize yardımcı oluyorlar. Oyunda dükkanımızı ve avatarımızı dilediğimiz gibi yapılandırabilmekteyiz.

Shop Heroes eski bilgisayarlarda bile rahatça çalışabilen bir oyun. Oyunu oynayabilmek için Windows XP işletim sistemine ve 512 MB RAM'e sahip olmanız yeterli.

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

Shop Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Shop Heroes fantastik bir hikayeye sahip bir mağaza işletme oyunudur

Shop Heroes oyunculara ilginç ve fantastik bir macera yaşatan bir mobil simülasyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir market yönetim oyunu olan Shop Heroes'da Aragonia adlı fantastik dünyaya konuk oluyoruz. Kendi dükkanımıza sahip olduğumuz bu dünyada maceraya atılan kahramanlara kullanacakları büyülü silah, ekipman ve zırhları satmakla uğraşıyoruz. Bu iş için farklı materyalleri kullanarak destansı özelliklere sahip eşyalar üretmemiz gerekiyor. Üretimimizi kaliteli hale getirmek için yetenekli çalışanları işe alıyoruz ve eşyaları ürettikçe bu eşyaları kahramanlara satıyoruz. Onlar da maceralarından döndüklerinde bizi eşsiz hazinelerle ödüllendiriyorlar.

Shop Heroes'da para kazandıkça dükkanımızı geliştirebiliyoruz. Ayrıca arkadaşlarınızı komşu olarak ekleyebiliyor, onlarla ticaret yapabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Shop Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
84 MB DOSYA BOYUTU

Shop Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sümülasyon oyunudur

Shop Heroes ilginç bir hikayeye sahip olan bir mobil simülasyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabeltlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir market yönetme oyunu olan Shop Heroes'da Aragonia adlı fantastik dünyaya konuk oluyoruz ve kendi dükkanımızın sahibi olarak oyuna başlıyoruz. Bu dükkanda dev ejderhalarla ve canavarlarla savaşan kahramanlara kullandıkları büyülü zırh ve silahları üretmekteyiz. Oyundaki temel amacımız ise dükkanımızı genişletmek ve Aragonia'nın en görkemli fantastik dükkanını oluşturmak.

Shop Heroes'da kaliteli üretim yapabilmemiz için alanında usta çalışanları işe alıyoruz. Ürettiğimiz silah, zırh ve ekipmanları kahramanlara verdiğimizde onlar da maceralarından dönerken bize topladıkları ganimetlerin bir kısmını veriyorlar. Bu sayede dükkanımızı geliştirebiliyoruz. Oyunda arkadaşlarınızla komşu olabilmeniz ve onlarla ticaret yapabilmeniz de mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pet Shop Simulator: Prologue

    Kendi pet shop işletmenizi oluşturun ve hayvanları yeni sahiplerine ulaştırın. Pet Shop Simulator: Prologue'da, çeşitli evcil hayvan ürünleri tedarik edin, satış yapın ve dükkanınızı geliştirin!
  • Wauies - The Pet Shop Game

    Wauies - The Pet Shop Game ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Computer Repair Shop

    Computer Repair Shop, sahtekar bilgisayar tamircisini canlandırabildiğimiz bir simülasyon oyunudur.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop ile silinen fotoğraflarınızı geri getirebilirsiniz
  • Corel Paint Shop Pro

    Profesyonel fotoğrafçıların tercih ettiği resim düzenleme programı olan Corel Paint Shop Pro ile artık çok daha kolay ve eğlenceli şekilde resimlerinizi düzenleyebileceksiniz.
  • Pratik Shop II

    SHOP II Mağazacılık Çözümü, gerek zincir mağazaların, gerekse tek mağazaların stok, satış, taksitlendirme, müşteri portföyü gibi işlemlerini hızlı ve hatasız çözümler sunuyor.
  • CD-MAN CD Takip 3

    DVD-VCD Shop'lar için Kiralama, satış, Kira takibi, Cezalı durumdaki müşteriler, Kasa Hareketleri, Bütünleşik Mail gönderme ve Mail Arşivi gibi birçok özelliği
  • Unreal Heroes

    Unreal Heroes hızlı savaşlara yer veren bir aksiyon oyunudur