ShortCutsManager

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
126 TOPLAM İNDİRME
43.81 MB DOSYA BOYUTU

ShortCutsManager, klasörlere, dosyalara ve bağlantılara çok daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz kısayol yönetim aracıdır.

ShortCutsManager, masaüstünü derli toplu tutmak isteyen kullanıcılar için oldukça etkili bir çözüm sunan kısayol yönetim programıdır. Her türlü klasör ve internet bağlantısını kolayca organize edebileceğiniz program yardımıyla ihtiyacınız olan her şeye tek bir tıklamayla ulaşabilirsiniz.

Programın esas amacı sürekli olarak tekrarladığınız işlemleri basite indirgeyerek, bilgisayar başında geçirdiğiniz zamanı daha verimli şekilde kullanmanızı sağlamaktır.

Kullanıcı arayüzü oldukça basit ve anlaşılır olan program tek bir ana pencereden oluşmaktadır ve her türlü kısayolu kolayca düzenlemenize ve yönetmenize olanak sağlar. Sadece birkaç tıklama yardımıyla listeye yeni bir kısayol ekleyebilir ve daha sonra sadece tek bir tıklama yardımıyla bu içeriğe ulaşabilirsiniz.

Ekleyeceğiniz tüm kısayollar, programın ana penceresi üzerinde oldukça organize bir şekilde yerleştirilmektedir ve istediğiniz klasör, uygulama veya internet bağlantısına ait kısayola kolayca ulaşabilirsiniz.

Masaüstünüzde yer alan karışıklığa bir son vererek tüm kısayol uygulamalarınıza tek bir yerden kolayca ulaşmak istiyorsanız ShortCutsManager'ı mutlaka denemenizi öneriyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Atatürk'ün İkonları 5.0

    Atatürk resimlerinden oluşan ikon arşivi.
  • ArtIcons Pro 5.17

    İnternet Siteleri için küçük iconlar yaratır...
  • Free Ico Converter

    İkon dosya formatı olan ICO'ya resim dosyalarınızı çevirmek istiyorsanız bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • Folderico

    Masaüstünüzü daha renkli ve eğlenceli hale getirecek bir uygulama. Folderico ile ikonlarınız artık istediğiniz şekilde gözükecek...
  • 123IconHunter

    123IconHunter, sabit diskiniz üzerinde yer alan ikonları görüntülemenize ve kaydetmenize olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Almanya Dünya Kupası 2006 İkonları

    İşte Almanya 2006'yı Bu İkonlar Sayesinde Bilgisayarınızda Yaşayın...
  • Surprise on Mouse Move

    Windows fare işaretçisi hareketlendirildiği anda belli eylemleri gerçekleştirebilen ücretsiz bir şaka programı.
  • Shims 7-Zipper

    Shims 7-Zipper ile 7-zip arşivleri oluşturup bu formattaki arşivleri açabilirsiniz