Shotgun Farmers

x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
324 TOPLAM İNDİRME

Shotgun Farmers bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur

Shotgun Farmers sıradışı oyun mekanikleriyle fark yaratan ve oyunculara oldukça ilginç online karşılaşmalar yapma imkanı veren bir FPS oyunu.

Aynı anda 16 oyuncunun savaşabilmesine imkan tanıyan bir oyun olan Shotgun Farmers, isabet oranınızın olduka önemli bir oyun. Shotgun Farmers'ın oyun mantığı tarlada mısır yetiştirir gibi silah yetiştirmek üzerine kurulu. Oyunda mermileriniz düştükleri yerde bir bitkiye dönüşüyor ve bu bitki toplandığında size silah veriyor. Bitkinin ne kadar büyümesine izin verirseniz de o kadar çok mermi sahibi oluyorsunuz. Yani Shotgun Farmers'da oyuncular ateş ettiklerini hasat ediyorlar. Düşmanınıza nişan alıp ıskaladığınızda bu ıskalanmış mermiler size silah olarak geri dönüyor.

Shotgun Farmers'da silahılarınızın şarjörünü doldurmanıza gerek yok. Bunun yerine kendi mermilerinizi ekerek yetiştirmeniz gerekiyor. Oyunda bir keskin nişancı size ateş edip ıskaladığında yetişen keskin nişancı tüfeğini toplayarak durumu eşitleyebiliyorsunuz.

Shotgun Farmers içinde 5 farklı oyun modu yer alıyor ve oyuncular, karakterlerinin görünümünü ve silahlarını özelleştirebiliyorlar.

Shotgun Farmers'ın minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows 7 işletim sistemi

- 2 GHz işlemci

- 2 GB RAM

- Intel HD3000, Nvidia GeForce GT8600 veya eşdeğer özelliklere sahip bir ekran kartı

- DirectX 11

- 1 GB boş depolama alanı

- İnternet bağlantısı

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Valfaris

    Heavy Metal ile bezenmiş, bilim kurgu soslu bir aksiyon oyunu mu arıyorsunuz? Valfaris tam aradığınız o oyun olmaya aday.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu

    UNCHARTED Hırsızlar Mirası Koleksiyonu ile PlayStation markasının en hit oyunu artık Steam’de. 
  • Yakuza Kiwami

    Yakuza Kiwami ile eski oyun geri dönüyor. Bir yeniden yapım projesi olan bu oyun ile ilk Yakuza oyununu modern sistemlerde tekrar deneyimleyin.
  • Yakuza Kiwami 2

    Hikaye devam ediyor. Elden geçirilen Yakuza Kiwami 2 ile modern sistemlerde Yakuza oynamak artık çok daha keyifli.