Show Drivers

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,360 TOPLAM İNDİRME
0.08 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızda yüklü olan tüm sürücüleri incelemenize imkan veren bu program ile sistem tamiratı çok daha kolay hale geliyor.

Show Drivers programı oldukça basit ancak etkili, ücretsiz Windows programlarından bir tanesi. Özellikle bilgisayar tamiri ve bakımı ile ilgilenenlerin tercih edebileceğini düşündüğüm uygulama bilgisayarınızda bulunan tüm sürücüleri sizin için tarıyor ve bunları listeleyebiliyor. Böylece gerekli veya gereksiz, ne kadar sürücü sistemde yer kaplıyorsa bunları görebiliyorsunuz.

Komut satırı vasıtasıyla çalışan uygulama, bulunan sürücülerin adlarını, açıklamalarını, mevcut durumlarını, konumlarını ve geliştiricilerini size sunabiliyor. Özellikle sürücülerden kaynaklı sorunlar ve çakışmalar yaşadığınızı düşünüyorsanız kesinlikle kullanmanız gereken uygulamalar içerisinde bulunuyor.

Komut satırı temelli olması nedeniyle kullanımı çok kolay ve basit olan program, doğal olarak herhangi bir kullanıcı arayüzü de barındırmıyor. Bilgisayar bakımını çok daha kolay hale getirme potansiyeli olan programı ücretsiz bir şekilde indirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Slim Drivers (DriverUpdate)

    Slim Drivers, Driver sürücü güncelleme programı, Windows bilgisayarınız için gerekli sürücüleri otomatik bulur ve indirir.
  • My Drivers

    Sürücülerinizi gösteren, arayıp bulmanızı sağlayan ve yedekleyen kullanışlı bir program.
  • Microsoft DirectX Drivers (Windows 95) 8.0a

    Microsoft DirectX Drivers size tam bir multimedya desteği sağlayacak bir yazılım.
  • Microsoft DirectX Drivers (Windows 98/98SE/Me) 8.1

    Microsoft DirectX Drivers size tam bir multimedya desteği sağlayacak bir yazılım.
  • CopyTrans Drivers Installer

    CopyTrans Drivers Installer, sisteminiz üzerinde iTunes yüklü olmasa da gerekli sürücüleri yükleyen yardımcı bir araçtır.
  • Nvidia Detonator Drivers 55.03

    Nvidia nin sürücüsü.
  • AMD Radeon HD 7000 Series Drivers

    AMD Radeon HD 7000 serisi ekran kartları için gerekli olan donanımsal sürücüleri içerir.
  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.