Shutdown7

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,028 TOPLAM İNDİRME
26.03 MB DOSYA BOYUTU

Shutdown7 ile bilgisayarınızı kolayca kapatabilirsiniz

Shutdown7 kullanıcılara hızlı bilgisayar kapatma ve kolay bilgisayar kapatma işlemleri için yardımcı olan ücretsiz bir bilgisayar kapatma programıdır.

Özellikle Windows 8 ve üst sürümlerinde çok da pratik olmayan bilgisayar kapatma işlemi ilk aşamada kullanıcılara zorluk yaşatmaktadır. Windows 8 ile birlikte bilgisayar kapatma menüsüne ulaşabilmek için Windows'un eski sürümlerinden farklı bir yol izlememiz gerekmekte. Fakat yine de Windows'un eski sürümlerinde olduğu gibi bilgisayarımızı kolayca kapatabilmemizi sağlayan kullanışlı programlar mevcuttur.

Bu tip bir program olan Shutdown7 bütün bilgisayar kapatma seçeneklerini bir araya topluyor ve bu seçeneklere kolayca erişmenizi sağlıyor. Programın güzel yönü ise zaman ayarlı bilgisayar kapatma ve otomatik bilgisayar kapatma gibi kullanışlı özelliklere sahip olmasıdır. Bu özellikler sayesinde Shutdown7 Windows 8 öncesi işletim sistemlerinde de kullanışlı çözümler sunuyor.

Shutdown7 ile bilgisayarınızı belirleyeceğiniz bir süre sonunda kapanacak şekilde yapılandırabiliyorsunuz. Ayrıca herhangi bir pencere kapatıldığında, seçeceğiniz belli bir dosya silindiğinde veya müzik oynatma işlemi sonlandığında bilgisayarınızı kapatabilmeniz de mümkün.

Can Erdil Şentürk

Shutdown7

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,766 TOPLAM İNDİRME

Shutdown7 ile bilgisayarınızı cep telefonunuz üzerinden kapatabilirsiniz

Shutdown7 Android işletim sistemine sahip mobil cihazınız üzerinden kolayca bilgisayar kapatmanıza imkan tanıyan ücretsiz bir uzaktan bilgisayar yönetimi uygulamasıdır.

Shutdown7 mobil cihazınız aracılığıyla internet üzerinden bilgisayarınızla iletişim kurmanıza ve bilgisayar kapatma, yeniden başlatma, uyku moduna alma ve oturum kapatma komutlarını yürütmenize olanak sağlar. Uygulamanın güzel yönü zaman ayarlı bilgisayar kapatma ve otomatik bilgisayar kapatma işlemlerini de desteklemesidir. Uygulama ile belirleyeceğiniz süre sonunda bilgisayarınızı kapatabiliyorsunuz. Bu sayede herhangi bir işlemin tamamlanmasını bekleyebilir ve işlem tamamlanınca bilgisayarınızı kapatabilirsiniz.

Shutdown7 belli işlemler tamamlandığında bilgisayarınızı otomatik kapatma seçeneği de sunuyor. Herhangi bir pencere veya işlem sonlandığında, müzik albümü oynatma işlemi sonlandığında veya bilgisayarınız belli bir süre boşta kaldığında bilgisayarınızı otomatik kapatabiliyorsunuz.

Shutdown7'yi bilgisayarınızda kullanabilmek için uygulamanın bu adresten indirebileceğiniz masaüstü versiyonunun da bilgisayarınızda yüklü olması ve çalışıyor olması gerekmektedir:

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cleanup

    Cleanup ile Internet Explorer çerezlerini ve önbelleğini temizleyebilirsiniz
  • AtHome Camera

    AtHome Camera ücretsiz bir güvenlik kamerası takip yazılımıdır
  • Voicedocs

    Voicedocs bir speech to text yazılımıdır
  • AtHome Video Streamer

    AtHome Video Streamer web kameranızı bir güvenlik kamerasına çeviren bir yazılımdır
  • Meslek Testi

    Meslek Testi, farklı kategorilerden sorularla size en uygun mesleği açığa çıkarıyor.
  • PerformanceTest

    Bilgisayarınızı çeşitli sistem araçlarıyla test ederek, bilgisayarınızın ne durumda olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • Remote Mouse

    Remote Mouse ile bilgisayarınızı mobil cihazınızı kullanarak uzaktan kontrol edebilirsiniz
  • Whois

    Whois, alan adlarıyla ilgili kayıt bilgilerine hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmanıza yardımcı olacak ücretsiz bir yardımcı araçtır.