SideSlide

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,448 TOPLAM İNDİRME
0.93 MB DOSYA BOYUTU

Sideslide, kısayollar oluşturarak, ulaşmak istediğiniz dosya ya da programlara hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlayan ücretsiz bir programdır.

SideSlide adlı bu ücretsiz uygulamayı kullanarak dosyalarınız, programlarınız ve klasörleriniz için kısayollar oluşturupbu kısayolları ekranın bir köşesine yerleştirebilirsiniz. Oluşturduğunuz bu kısayollara erişmek için tek yapmanız gereken ekranın köşesindeki simgenin üzerine tıklamak.

SideSlide uygulama veya dosya çalıştırma yeteneğinin yanı sıra hatırlatıcı ve not defteri olarak da kullanılabilir. Sürükle ve bırak yöntemiyle tamamen özelleştirilebilen SideSlide'ın panoya yapıştırılan metinleri saklama yeteneği de var.

SideSlide, taşınabilir ve dilerseniz USB bellek üzerinden de çalışabilir. SideSlide'ın tüm bu güzel özelliklerine yeni sürümle birlikte RSS desteği de eklenerek, RSS yayınlarına kolayca erişmenizi de sağlar hale geldi.

Bilgisayar temanızla da uyum içinde çalışabilen SideSlide, güçlü donanımlı bilgisayarlarda özel efektlerle işlevini süsleyebiliyor.

 

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • TOSHIBA Recovery Media Creator

    TOSHIBA Recovery Media Creator ile sistem kurtarma diski yaratabilirsiniz.
  • RCleaner

    RCleaner, Windows kayıt defterini temizleyerek sistem performansınızı artırabileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • Firebird

    Firebird Linux, Windows sunucularında kullanabileceğiniz ücretsiz bir veritabanı yazılımıdır.
  • Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici

    Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici, bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları ve çerezleri silerek rahatlatan oldukça başarılı ve ücretsiz bir programdır.
  • SlimCleaner

    SlimCleaner, sistem üzerinde yaptığı analiz ve bakım sonucunda, bilgisayarı en kararlı ve temiz çalışma ortamına kavuşturan bir sistem aracıdır.