SIERRA 7 - Tactical Shooter

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
902 TOPLAM İNDİRME
98 MB DOSYA BOYUTU

SIERRA 7 APK, uzun süreli senaryo modu sunan Android FPS oyunu. Keskin nişancı oyunlarını sevenler için de özel görevler bulunuyor.

SIERRA 7 APK, taktiksel ilerleme gerektiren birinci şahıs nişancı oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor. Taktiksel FPS oyunu, hızlı, heyecan verici ve yoğun çatışmalara sokuyor. Keskin nişancı görevleri de bulunduğundan keskin nişancı (sniper) oyunlarını sevenlere de tavsiye ederiz.

SIERRA 7 APK İndir

SIERRA 7 Android shooter oyununda özel görevlere gönderilerek esir alınmış arkadaşlarınızı kurtarmaya çalışıyorsunuz. Aksiyon dolu bir mücadelenin içine gireceğiniz ve kanlı çatışmalara katılarak hayatta kalmak için öldüreceğiniz harika bir mobil oyun.

Gerçekçi kontrolleri ve aksiyon dolu savaş sahneleri ile oyunculara benzersiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, görev haritasında yer alan savaş bölgelerine giderek özel kurtarma operasyonları düzenlemek ve esir alınan arkadaşlarınızı kurtarmak için tehlikeli mekanlarda kanlı çatışmalara katılmak.

Oyunun kontrolleri oldukça hassas ve zor. Nişan almak için nefesinizi tutmalı ve elinizi titretmeden tetiğe basmalısınız. Aksi taktirde hedefi şaşırabilir ve ikinci bir şans bulamadan ölümle burun buruna gelebilirsiniz.

Gerçekçi çatışmalara girerek onlarca farklı silahı kullanma fırsatı bulacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Aksiyon oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak mobil oyuncuların beğenisine sunulan SIERRA 7 - Tactical Shooter, oldukça geniş bir oyuncu grubu tarafından tercih edilmektedir.

SIERRA 7 APK Oyun Özellikleri

  • Ücretsiz taktiksel ve heyecanlı oynanışın keyfini çıkarın.
  • 12 saatten uzun süren senaryo (hikaye) modu
  • Hızlı tempolu gerçekçilik, arcade oynanış ile bir araya geliyor.
  • Teçhizat ve silahlarla birlikte karakterleri özelleştirme
  • Etkileyici gerçek dünya ateşli silahları
  • Eşsiz ve çeşitli görevler
  • Etkili silah sesleri ve animasyonlar
  • Güzel animasyonlu düşmanlar
  • Keskin nişancı görevleri ve mini oyunlar

Düşmanlara ateş ederken ve hayatta kalmaya çalışırken kullandığınız silahlar oldukça gerçekçi. Android oyunu, gerçek bir silahlı çatışmayı simüle ediyor da diyebiliriz. Örneğin; keskin nişancı görevlerinde hedefi vurmanız oldukça zor. Gerçekteki gibi nefesinizi tutmanız gerekiyor ve her atış sonrası silah geri tepiyor.

SIERRA 7, savaşın tam ortasında gözünüzü açtığınız adrenalin dolu bir nişancı oyunu.

Doğukan Çağlakpınar

SIERRA 7 - Tactical Shooter

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
175.3 MB DOSYA BOYUTU

Aksiyon dolu çatışmalara katılarak özel görevlere çıkacağınız eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerini barındıran tüm mobil cihazlardan sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz SIERRA 7 - Tactical Shooter, aksiyon dolu çatışma sahnelerine tanıklık ederek esir alınan arkadaşlarınızı kurtarmak için ölümle burun buruna geleceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Hassas silah kontrolleri ve gerçekçi savaş sahneleri ile oyunculara benzersiz bir deneyim kazandıran bu oyunda amaç, özel operasyonlara katılarak nefes kesen savaşlarda rol almak ve acımasız düşman askerlerine karşı mücadele ederek karşınıza çıkan herkesi öldürmektir.

Ürkütücü mekanlarda kanlı çatışmalara girecek ve esirleri kurtarmak için ter dökeceksiniz. Nişan alırken nefesinizi tutmalı ve hedefe kilitlenmelisiniz. Aksi halde ıskalayabilir ve yaşamak için ikinci bir fırsatı tepmiş olursunuz.

Birbirinden etkili onlarca silah ve teçhizattan yararlanarak rakiplerinize kan kusturabilir ve seviye atlayarak yeni görevlerin kilidini açabilirsiniz.

Aksiyon oyunları kategorisinde yer alan ve 100 binden fazla oyun tutkunu tarafından sevilerek oynanan SIERRA 7 - Tactical Shooter, nefes kesen savaşlarda görev alacağınız sürükleyici bir oyun olarak öne çıkıyor. 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kuboom APK

    Kuboom APK Android FPS shooter oyunu, Counter Strike benzeri oynanış sunmasıyla dikkat çekiyor. 3D Online FPS oyunu oynaması ücretsiz!
  • NOVA APK

    NOVA APK Gameloft'un ücretsiz oynanabilir FPS oyunu. NOVA Legacy APK, bilim kurgu oyunları oynamayı sevenler için de tavsiye edilir.
  • Dead Effect 2 APK

    Dead Effect 2 APK, rpg öğeleri içeren aksiyon bilim kurgu nişancı oyunu. PC ve mobil cihazlarda oynanabilen FPS oyunu, bolca kanlı sahneler içeriyor.
  • Cover Fire APK

    Cover Fire APK, internetsiz oynanabilen FPS ve TPS türünde keskin nişancı oyunu. Android shooter oyunlarını sevenler için tavsiyemizdir.
  • Standoff 1 APK

    Standoff Multiplayer APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz bir online aksiyon oyunudur. Standoff 1 APK shooter oyunları sevenlere tavsiyemizdir.
  • Zula Mobile APK

    Zula Mobile APK, Android telefonlarda oynanabilen Türk yapımı FPS oyunu.
  • Forward Assault APK

    Forward Assault APK Counter Strike benzeri Android FPS oyunudur. Online multiplayer shooter oyunu Android telefonlar için ücretsizdir!
  • Call of Duty Mobile APK

    Call of Duty Mobile APK veya Google Play'den yüklenebilen popüler FPS oyunudur. Online mücadelelere katılmak için hemen Call of Duty mobil oyunu yükleyin.