Şifalı Dualar

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
833 TOPLAM İNDİRME

Çeşitli durumlarda okuyarak şifa bulabileceğiniz duaları görüntüleyebilirsiniz.

Şifalı Dualar uygulaması ile çeşitli durumlar ve hastalıklar için okuyabileceğiniz duaları Android işletim sistemli cihazlarınızdan görüntüleyebilirsiniz.

Baş ağrısı, diş ağrısı, göz ağrısı, kalp hastaları, yaralar, kanser, bel ağrıları gibi birçok hastalık ve duruma şifa olması amacıyla okuyabileceğiniz duaları içeren Şifalı Dualar uygulaması olabildiğince sade bir arayüzle tasarlanmış. Şifalı dualar haricinde namaz dualarını da içeren uygulamada, aradığınız duayı ilgili menüden kolaylıkla bulabiliyorsunuz.

Hastalıklar ve şifa gerektiren durumlar için okuyabileceğiniz dualara ulaşabileceğiniz Şifalı Dualar uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Ancak, önemli hastalıklarda tıbbi destek de almanızı tavsiye ediyorum.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sesli Namaz Sureleri ve Dualar

    Sesli Namaz Sureleri ve Dualar, namazda okunan sure ve duaları dilediğiniz kadar sesli dinleyebileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Günlük Dualar ve Zikirler

    Günlük edilmesi gereken dualara kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Dualar

    Android cihazınızdan hemen dualara ulaşabilmek ve nasıl okunacaklarını görmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Ramazan Duaları

    Ramazan Duaları, yaklaşan ramazan ayında okuyabileceğiniz dualar ve zikirlere kolayca ulaşabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Bitkisel Şifalı Çaylar

    Bitkisel Şifalı Çaylar uygulaması, çeşitli bitki çaylarının malzemelerini ve hazırlanışlarını sizlere sunuyor.
  • Alternatif Tıp Şifalı Bitkiler

    Alternatif Tıp Şifalı Bitkiler, bitkisel tedaviler ve alternatif tıp hakkında geniş çaplı bilgiye ulaşabileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir Android sağlık uygulaması.
  • Sure ve Dualar

    Sure ve Dualar uygulamasıyla namazda okunacak sure ve duaları sesli ve yazılı şekilde inceleyebilirsiniz.
  • İftar Duaları

    İftar Duaları, Ramazan ayı boyunca iftarda orucunuzu açmadan ya da açtıktan sonra edebileceğiniz dualar bulacağınız yararlı bir Android dua uygulaması.