SilverBullet: the Prometheus

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Aksiyon oyunlarını seviyorsanız harcadığınız emeğe ve zamana değecek bu çalışmaya mutlaka göz atın.

Underworld serisi ve World of Darkness ile alakası olduğu gözden kaçmayan SilverBullet: the Prometheus isimli bu oyun Uzak Doğu'dan gelen ve büyük ihtimalle resmi lisansı taşımayan bir oyun. Özellikle de Bloodrayne oyunlarının aksiyonlarını izometrik açılarla akratmaya çalışan bu oyun tüm senaryo klişelerini taşısa da etraftaki düşmanları pataklamak eğlenceli olabiliyor.

3 boyutlu grafikleriyle dikkat çeken oyun bu alanda çok iddialı olma kaygısı yaşamıyor ama oyun içerisindeki dinamiklerde kolay anlaşılık görseller akıcı bir oynanabilirliğe hizmet etmeyi başarıyor. Birçok rakip ile aynı anda savaşabildiğiniz için hitbox ayarlarının iyi düzenlendiğini vurgulamak lazım. Hedefleri vurmaya çalıştığınızda boşa sallama hissiyatına yakalanmayacaksınız. Hikaye biraz komik kaçıyor ama bu tarz bir oyunda senaryonun büyük bir önemi de yok zaten.

Askeri bir araştırma laboratuvarına sızmaya çalıştığınız bu SilverBullet: the Prometheus isimli bu oyunda rakipleriniz zebani türevinden canlılar olacak. Güney Amerikalı ölüm tanrıçası Kali ile efsanelerin anlattığı hikayelerden sıyrılıp aksiyon dolu bir maceraya atılıyorsunuz. Android telefon veya tablet cihazlarınız için tasarlanmış olan bu oyun aksiyon severleri mutlu edecektir.

Alper Çetiner

SilverBullet: the Prometheus

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
598 MB DOSYA BOYUTU

Aksiyon oyunlarını seviyorsanız harcadığınız emeğe ve zamana değecek bu çalışmaya mutlaka göz atın.

World of Darkness ve Underworld evreniyle alakası gözden kaçmayan bir oyun olan SilverBullet: the Prometheus, aksiyon yüklü oyunları sevenlerin gayet hoşuna gidecektir. Muhtemelen lisanslı bir oyun ile karşı karşıya değiliz, ama Bloodrayne oyunlarının adrenalin pompalayan oynanışını özlediyseniz bunu size izometrik kamera açısıyla vermeye çalışan bir oyun ile karşı karşıyayız. Oyun içi senaryo biraz klişe olsa da bu konu ile gücenmeyip oynanışa göz atmanızı öneririz.

Grafiklerini 3 boyutlu olarak sunan oyun bu görselliğin çözünürlüğü konusunda herhangi bir iddia taşımıyor, ama anlaşılırlık ve oynanış için gerekli olan etkileşim başarılı bir şekilde adapte edilmiş. Birçok rakibe karşı aynı anda savaş açacağınız için hitbox ayarları başarılı olmuş diyebiliriz. Bir rakibe saldırdığınız zaman temas anında vuruşu kaçıran görsel bir hata karşınıza pek çıkmıyor. Hikaye biraz komik kaçsa da bu tarz bir oyun oynadığınızda senaryo kısmında büyük bir ağırlığın olmaması oyun keyfine hizmet bile edebilir.

SilverBullet: the Prometheus isimli bu çalışma ile yegane amacınız askeri bir araştırma laboratuvarına sızıp buradaki korkunç deneyleri ve türeyen yaratıkları yok etmek. Güney Amerika mitolojisinden gelen bir ölüm tanrıçası olan Kali ile efsanelerden sıyrılıp gerçek hayata dönen bir karakter eşliğinde adrenalin pompalatan bir iOS oyunu için kemerlerinizi bağlayın. iPhone ve iPad kullanıcıları için tasarlanmış bu oyun, heyecan sevenlere aradıkları aksiyonu veriyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Godfire: Rise of Prometheus

    Godfire: Rise of Prometheus yüksek kaliteli grafiklere sahip olan bir mobil aksiyon oyunudur
  • Hold the Door, Defend the Throne

    Hold the Door, Defend the Throne mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • The Walking Dead: All-Stars APK

    Zombilerle dolu The Walking Dead: All-Stars ile aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • Invincible: Guarding the Globe APK

    Heyecan verici çatışmaları içerisinde barındıran Invincible: Guarding the Globe APK, çizgi roman serisine dayanan mobil aksiyon RPG oyunudur.
  • The Deep: Sea of Shadows

    The Deep: Sea of Shadows, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve popüler televizyon dizisi The Deep'ten uyarlanan bir aksiyon oyunudur.
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • The Cave

    The Cave, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve bir mağaranın derinliklerinde geçen aksiyon oyunudur.
  • THE DEAD: Beginning

    THE DEAD: Beginning heyecan, adrenalin ve aksiyon dolu bir mobil FPS oyunudur