SIM - Sara Is Missing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
434 TOPLAM İNDİRME

SIM - Sara Is Missing ilginç bir dedektiflik oyunu

SIM - Sara Is Missing sıradışı bir oynanış yapısını, sürükleyici ve heyecanlı bir hikayeyle birleştiren bir macera oyunu olarak tanmlanabilir.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir dedektiflik oyunu olan SIM - Sara Is Missing'de geride telefonundan başka bir iz bırakmadan kaybolan Sara'yı bulmaya çalışan birinin yerine geçiyoruz. Telefonu kurcalayarak Sara'nın kim olduğunu, kimlerle iletişim kurduğunu ve başına neler geldiğini keşfetmeye çalıştığımız oyunda oldukça gerçekçi bir yapı bizi beklemekte. Sara'nın telefonu tıpkı gerçek bir telefonda olduğu gibi farklı uygulamalarla, fotoğraf ve videolarla dolu. Bize düşen görev ise bu fotoğraf, video, yazışma, çağrı kayıtları ve notları inceleyerek Sara hakkındaki ipuçlarını birleştirmek.

SIM - Sara Is Missing içinde oyuncular telefonu kullanarak yabancılarla mesajlaşabiliyor, bu yabancılarla sesli görüşmeler yapabiliyor. Yabancılar bize Sara hakkında bilgi verebilecek videolar gibi içerikler gönderebiliyorlar. Oyunda alacağımız kararlar ise oyunun nasıl ilerleyeceğini ve sonlanacağını belirliyor.

Bağımsız olarak geliştirilen bir oyun olan SIM - Sara Is Missing'i ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz; fakat bağış yaparak oyunun geliştiricisine katkıda bulunabilmektesiniz. Eğer oyunu ücretsiz indirmek isterseniz açılan sayda Download Now tuşuna tıklayıp aşağıdaki seçeneği seçtikten sonra sim_win64.zip dosyasını indirebilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

SIM - Sara Is Missing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME

SIM - Sara Is Missing mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz dedektiflik oyunudur

SIM - Sara Is Missing oldukça ilgin. bir senaryoya ve oynanışa sahip olan bir mobil macera oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir dedektiflik oyunu olan SIM - Sara Is Missing'de kaybolan bir insanın telefonu elimize geçiyor. Sara adlı bu kaybolan kişinin nasıl kaybolduğunun ipuçları ise bu telefonun içerisinde yer alıyor. Biz, telefonu kurcalayarak Sara'nın başına ne geldiği hakkında ipuçlarını birleştiriyoruz ve hikaye zincirinde yeni halkaları açıyoruz.

SIM - Sara Is Missing'de ipuçlarını toplayabilmek için telefonun her yerini kurcalayabilmekteyiz. Sara'nın kaybolmadan önce ne yaptığını görebilmek için fotoğraflarına ve videolarına, arama geçmişine, mesajlaşmalarına, e-postalarına, notlarına, hatta müzik çalarına ve çalma listelerine göz atabiliyoruz. Bunun yanında telefonun içindeki mesajlaşma uygulamaları aracılığıyla yabancılarla iletişime geçerek onlarla konuşuyor, bilgi edinebiliyoruz. Benzer şekide yabancıları arayıp onlarla sesli görüşmeler de yapabiliyoruz. Bu kişiler bize videolar gibi materyaller sunabiliyorlar.

SIM - Sara Is Missing'in sürükleyici bir oynanışa sahip olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Missing Translation

    Missing Translation oldukça özgün bir macera oyunudur
  • The Night is Grey

    The Night is Grey, vahşi ormanda hayatta kalma mücadelesini konu alan bir 2D macera oyunudur.
  • Nemezis: Mysterious Journey III

    Nemezis: Mysterious Journey III, iki turistin kendilerini gizemli olayların içinde bulduğu bulmaca macera oyunu.
  • Life is Strange

    Life is Strange benzersiz bir hikayeye sahip olan bir macera oyunudur.
  • Spells & Secrets

    Harry Potter benzeri Spells & Secrets geliştirilmeye devam ediliyor.
  • Flightless

    Flightless, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir platform oyunu
  • Her Story

    Her Story, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz ilginç bir macera/bulmaca oyunudur.
  • Violett

    Violett point and click türünde eğlenceli bir macera oyunudur