Simnet Registry Defrag

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
243 TOPLAM İNDİRME
0.65 MB DOSYA BOYUTU

Simnet Registry Defrag sistem kayıt defterini optimize edebileceğiniz ve birleştirebileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.

Simnet Registry Defrag sistem kayıt defterini birleştirmenize ve bu sayede optimize etmenize olanak sağlayan kullanışlı, güvenilir ve ücretsiz bir uygulamadır.

Zaman içerisinde Windows'un günlük kullanımı sonucu sistem kayıt defteri uygulamaları artar ve yapılan işlemlerin tepki süreleri gecikmeye başlar. Simnet Registry Defrag ile kayıt defterini birleştirerek bilgisayarınızı ilk günkü performansıyla kullanabilirsiniz.

Periyodik olarak Simnet Registry Defrag kullanarak sistem kayıtlarını kolayca optimize edebilir ve bilgisayarınız performansını arttırabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Auslogics Registry Defrag

    Auslogics Registry Defrag, Windows işletim sisteminizin ve programlarınızın sürekli olarak kullandığı kayıt defterinizdeki girdileri birleştirerek daha düzenli hale getirir.
  • WinMend Registry Defrag

    WinMend Registry Defrag, sistemin önemli bir parçası olan kayıt defteri özelliğini iyileştirerek bilgisayardan sağlanan performansı arttıran ücretsiz bir programdır.
  • Free Registry Defrag

    Dağınık bir hal alan ve boşluklar yüzünden yavaş çalışan registry bilgilerinizi yeniden düzenleyerek sisteminizi hızlandırın.
  • Puran Registry Defrag

    Bilgisayarınızın kayıt defterinde meydana gelen dağınıklık ve şişmelerden bu birleştirme uygulaması ile kurtulabilirsiniz.
  • Simnet Startup Manager

    Simnet Startup Manager ile Windows başlangıcında otomatik olarak çalışan program ve uygulamaları etkisizleştirebilirsiniz.
  • Simnet Disk Cleaner

    Simnet Disk Cleaner sisteminizde bulunan gereksiz dosyaları silerek size fazladan sabit disk alanı kazandıran başarılı bir programdır.
  • O&O Defrag Professional Edition

    Windows işletim sisteminiz çalışırken kilitli olarak bulunan kayıt anahtarları (registry), sistem dosyaları ve veri tabanlarını 3 farklı yöntem kullanarak düzenleyebileceğiniz profesyonel bir disk birleştirme programı.
  • Quick Defrag

    Quick Defrag, sabit disklerinizi birleştirmek için kullanabileceğiniz basit ve oldukça kullanışlı bir disk birleştirme programıdır.